Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραφήνας η κάλπη του ΠΑΣΟΚ

Και μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας και το δίευρο.
Πάντως στο ΠΑΣΟΚ μια χαρά! Με δύο ευρώ νομίζεις ότι είσαι αυτός που θα εκλέξει τον αρχηγό στη παράταξη.
Αλλά και η ΝΔ δεν πάει πίσω.
Με 300 ευρώ ο καθένας, επιλεγεί δεν επιλεγεί για υποψήφιος Βουλευτής , θα μπορεί να λέει ότι ήταν υποψήφιος Βουλευτής.
Βρε! που μας κατάντησαν! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δίευρο; Εγώ θα έχω μαζί μου δίφραγκο... Από εκείνα στα οποία ήθελαν να μας οδηγήσουν με το δημοψήφισμα των κ.κ. Παπανδρέου / Καστανίδη. Και γενικά με όλες της προσπάθειες του κ. Παπανδρέου από το Καστελόριζο και έπειτα.
Πικερμιεύς

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Εγω θα στηθω αποξω και θα χαζευω .ποιος θα παει να ψηφισει τον ενα ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ,βαρεων βαρων που πηγε να πουλησει μαγκια τσι κουτοφραγκους, και τονε στειλανε πισω πεσκεσι τσι μαου μαου,εκει που περνιεται για καμποσος, ο ασουμπαλος.Μοναχα οι πορωμενοι και οι μπλεγμενοι,εν και το αυτο,θα σκασουνε μουρη να ψοφησουνε.
ο παπουτσωμενος δεν επιασε ουτε τις υπογραφες.τετοιο μπασμενο στα κολπα τσογλανι ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΕΤΣΙ? μη σωσει και ξαναβγει στο γυαλι ποτες του,το χτικιασμενο μας χτικιασε.Επεσε και περονοσπορος στο μπαχτσε ,αρσενικο και τσουμακιασμενο μικροβιο,αντε να το διαλυσουνε το παραμαγαζο που ξυπνησε η επανασταση αυτοπροσωπως με καθυστερηση, μολις χασανε το λουφε.
δυο χρονακια περασανε να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ οι μαου μαου ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ.Επρεπε να δυναμωσει η φωτια να τσιτσιριζουνε ,για να παρουνε ειδηση οτι τους ειχανε στη κατσαρολα,και τους σιγοβραζανε και τρωγανε τη σουπα με τις κουταλες καμμια 30 αρια χρονια εναλλαξ.