Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μιλάμε για πολύ υποκρισία!

Λίγο πριν τις εκλογές θυμηθήκανε κάποιοι το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες.

Ο Παυλόπουλος δεν ήταν που δήλωνε "Σας ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε"
Η Νταλάρα δεν ήταν που δήλωνε "Δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες, μόνο λαθραία τσιγάρα"

Και σήμερα άκουσα και τον έγκριτο στη τηλεόραση να ρωτάει "Τι κανει η Αστυνομία για τους 15 χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισβάλουν κάθε μήνα στο κέντρο της Αθήνας"

Με τη παρατήρηση, μακάρι να ήταν μόνο 15 χιλιάδες να γράψω ότι δεν είμαι απο τους ανθρώπους που θα πω να τους βάλουμε σε ένα πλοίο και να πάμε να τους φουντάρουμε στα ανοιχτά, αλλά ούτε και απο τους άλλους που μιλάνε για "πολυπολιτισμική κοινωνία" όπως την εννοούν αυτοί.
 
Κράτος έχουμε;

Αν έχουμε , ας μελετήσουν έστω και τώρα το πρόβλημα να δουν , πόσους αντέχει η Ελλάδα να φιλοξενήσει και οι υπόλοιποι επιστροφή στη πατρίδα τους. 

Κυριάκος Μαϊόπουλος

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΣΧΟΛΙΟ
ΑΜΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝΕ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ......

Ο Μεγας νομοθετης νεροβουβαλος ,το κανε το νομοθετημα ,απο παλια ΣΑΝ ΠΟΥΡΓΟΣ ΤΣΗ ΘΕΜΙΔΑΣ.
Οποιος ειναι πανω απο 25 οκαδες (για κατομμυρια μιλαε)και κανει κακουργημα ,επειδης ειναι βαρυς,παει πλημμελημα.Και παραγραψε καμμια 400ρα βουβαλους απ τσι δικους του,τσι μαγκες τα καρντασια ,που ειχανε ουλοι τον καταραμενο, απ τον ιδιο σκιντζη βεβαιωση ντοτορικη.Χωρεσανε κει μεσα στη ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ,και αλεπουδες ,οι μεγαλες,και λυκοι ,οι μεγαλοι,και κοματοσκυλα ,τα μεγαλα,και μονο οι ΒΑΤΡΑΧΟΙ μεινανε αποξω.ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΚΑΤΟΥ ΑΠΟ 25 ΟΚΑΔΕΣ.
ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ.
Ο Μπαχτσες τα γραφει στο νεροβουβαλο ,δεν ειναι λογια καραγκιοζικα,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΝΕΡΟΒΟΥΒΑΛΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ.