Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ο νέος Αντιδήμαρχος στη θέση της Ηλέκτρας Παπαδημητρίου.

Αν είναι "πολιτικά" φίλος του Ανεξάρτητου, μέχρι και δήλωση μετανοίας θα πρέπει να υπογράψει για να γίνει Αντιδήμαρχος, όπως γινόταν παλιά με τους κομμουνιστές.

Η ουσία είναι ότι τα κουκιά λιγοστεύουν.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού έδιωξε ο Δήμαρχος την καλύτερη Αντιδήμαρχο, είναι ΑΞΙΟΣ της μοίρας του! Και εις ανώτερα κ. Δήμαρχε.

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Αυτηνα με την τσιχλοφουσκα στο στομα, που μασουλαγε σαν την κατσικαμ την αμερικανα,χλατς χλουτς ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΕΑΣ?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΑ .

Αντενες μην σκασει καμια τσιχλοφουσκα και περιλουσει την προφεσσορα πουναι παραδιπλα τση,η τον αλλο τον αβοκατο και δεν ξεκολαει,ουτε με πετρελαιο αμερκανικο, η αμερκανικη τσιχλα.
χλατσα χλουτς χλατσα χλουτς τα μετρησαμε ουλα τα δοντια τση.περμενουμε τη φουσκα.ΝΤΡΑΦΙ ΤΗΝΕ ΛΕΝΕ?ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΜΕΡΚΑΝΙΚΗ ΤΣΙΧΛΑ. 156 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πρόσωπα αλλάζουν αλλά ο Δήμος Ρ-Π πότε θα παρουσιάσει κάποιο έργο;
Πικερμιεύς

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΤΕΚΝΕ,ΞΕΡΩ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ,ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ,ΜΕΛΕΤΗ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΣΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ.