Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Οι κότες....

Δεν ψήφισαν το μνημόνιο, διεγράφησαν αλλά τώρα που επιστρέφουν για να είναι και πάλι υποψήφιοι και να δούν το ονομά τους στη λίστα, θα ψηφίσουν όλα τα υπόλοιπα που ακολουθούν το μνημόνιο.
Κότες..... 

1 σχόλιο:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

γιατι βρε αναρτησιες, βριζουτε τις κοτες?αυτα τα χρησιμα πουλερικα που και αυγουλακι δινουνε,και κρεατακι του φτωχου?ποιος απο δαυτους εδωσε τιποτις?ολο τρωνε τρωνε και χεζουνε και μας πνιξαν στο σκατο.βαλανε υποθηκη το σπιτι μας ωρε,και μας και τα παιδια μας και πεταγανε κοκαλα απ τα μοσχαρια στα κοματοσκυλα τα κουφα και τα στραβα.πιδωματα και απαλλαγες και παγαποντιες,και μιζες και εργα και εργακια και μασες μασες και μετα ξυπνησανε και κανανε λεει ....διαιτα.ανοιξε το στομαχι τους ωρε και δεν κλεινει τωρα,να ξαναφανε θελουνε και παριστανουνε τσι λιτοδιαιτους.κανουν οι κοτουλες τετοια ζημια? κανενα ζωντανο δεν κανει οτι καναν τουτοι .Γιαυτο μη βριζετε τα ζωντανα.εμας τσι ζωντανους να βριζουτε ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΑΛΩΘΗΚΑΜΑΝ ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΣΚΥΨΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΛΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΔΕΛΟΙΠΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.Οποιος περασε απ εκει, παει την κολλησε την ασθενεια,στο λαζαρεττο να κλειστει οπως οι χολεριασμενοι, να μη αγγιξει και τσι επομενους που περμενουνε τον ψοφο.