Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Επειγόντως , να κάνουν κάτι οι Αντιδήμαρχοι!

Πριν λίγο καιρό γράφατε ότι σύμφωνα με τον κ. Δήμαρχο,μετά από συνεννόηση που είχε με τον κ. Βορίδη η Ραφήνα εντός μηνός θα εξυπηρετείτε με αστική συγκοινωνία.
Λέτε κάτι παρόμοιο να συμβαίνει; Τον επόμενο μήνα μήπως; Το καλοκαίρι μήπως; Δυστυχώς δεν βλέπω κάτι τέτοιο να γίνετε. Τώρα θα γράψετε κάτι σχετικό;
Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα για επενδύσεις, αλλά το ότι δεν υπάρχουν και προτάσεις από την τ. αυτοδιοίκηση. Πχ τι γίνετε με την επέκταση της Αττ. οδού προς τη Ραφήνα; Θα το ζητήσουν αρμοδίως; Θα ζητήσουν και την παράλληλη επέκταση του ΜΕΤΡΟ; Οι αντιδήμαρχοι δεν έχουν κάποια πρόταση; Δεν απαιτώ να ασχολούνται 24 ώρες την ημέρα μόνο με τα του δήμου αλλά, εάν κάποιοι μετά από ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης δεν κατάφεραν να παράξουν έργο, δεν χρειάζεται να συνεχίζουν να καταλαμβάνουν την έδρα.
Τη στιγμή που η περιοχή μας υποβαθμίζεται για κάποιους άλλους υπάρχουν προοπτικές:
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=448581&h1=true
Πικερμιεύς
Διαγραφή

4 σχόλια:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

ΣΧΟΛΙΟ

ΠΗΔΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οποιος παει Χαρβαρντ και ΜΙΤ,Οξφορδη και Καιμπριτζ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ, ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ.
Περιφρονει το ελληνικο πανπουστημιο.Τοπε ο συντεκνος που μας φλομωσε στην παρλα, για να το βγαλει στη φορα.Το ξερουμε μαθες οτι αμα δεν μπορεις να κανονισεις ντοπια πουτανα ,πας εκει οξω με τσι αδερφαρες και τσι ανηκαν ους.ΜΟΝΑΧΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΠΟΥΣΤΗΜΙΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΗΔΗΜΑ.
Αμα δεν φας απο μικρος το σκατο,αν δε σε πηδηξει ο στρατος και ο προισταμεν ος πως θα μαθεις ?εεεεε?
Γιαυτο το κολητηρι πουναι μπασμενο ,και κακοσουλουπο και στραβοποδαρο και δεν κανει να φοραει φουστανελλα με τετοια ποδια,τοστειλα στο ACS ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΤΑΓΥΡΙΣΕΙ.Μαυρη πετρα να ριξει πισω του και να μην ασκολταρει τετοιες μαλακιες, που γραφουνε οι αγραμματοι στα μπλοκια.Εφτουνοι ουτε αποξω απο ελληνικο πανπουστημιο δεν περασανε,ουτε απο οδο πανπουστημιου,ουτε για καταληψη δεν μπουκαρανε.
Πως το νογαω αυτο?

μπαμ κανει συντεκνοι,ο αγραμματος θωρει τον αγραμματο απο μακρια και τον οσμιζεται οπως οι σκυλοι ντε.
να δεις πως το λεει ο Σιορ Νιονιος.Σε μενα το λεει, ο τι λεει ΤΟΝ ΦΘΟΝΑΩ, γιατι αυτος εχει φτυχιο και γω τιποτις .ΚΑΙ ΒΑΡΑΩ ΛΕΕΙ ΟΥΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ,το κακο πραμα,ΓΙΑΤΙ ΤΟΧΩ ΑΠΗΥΘΥΣΜΕΝΟ (το εντερο)και βγαζω βγαζω και τελειωμο δεν εχω.και γελαει λεει το μπλοκο μαζι μου.εεεε συντεκνοι τι να καμω ο καψερος ,τοσο ελληνικο πηδημα ,τοσα χρονια,πολυ θελει ο νους του ανθρωπου να σαλταρει, οπως του συντεκνου,που θελει να τον ακουν παντου τσι γης,ετσι τοπε,ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΝΕΥΟΥΝΕ ΕΛΗΝΙΚΗ ΜΑ.....Α?

Ανώνυμος είπε...

παιδιά ξέρει κανένας αν χτύπησε κανείς στο τρακάρισμα που έγινε το πρωί στο νεκροταφείο???? ήταν σοβαρό, μακάρι να μην χτύπησε κανείς!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάτι άλλο για το οποίο θα μπορούσαν να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ οι παρατάξεις, είναι να φέρουν το φυσικό αέριο στο Δήμο Ρ-Π.
Το πεδίο είναι ελεύθερο, ας αφήσουν τους τσακωμούς και ας συνεργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση. Κάποια προγράμματα θα υπάρχουν.
Πικερμιεύς

Παναγιωτακόπουλος Γιάννης είπε...

Αγαπητοί φίλοι, είκοσι χρόνια που είμαι στην Ραφήνα σε όλες τις δημοτικές εκλογές κανένας υποψήφιος Δήμαρχος δεν είχε θέσει το θέμα της αστικής συγκοινωνίας. ΄<ολοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι λέγανε λόγια παχιά και οι πολίτες χειροκροτούσαν και ψήφιζαν. Γιατί μας κακοφαίνεται τώρα. Τα συμφέροντα πολλά και τα λεφτά πολλά. Κάτι όμως θα γίνει και θα αλλάξει η όλη κατάσταση. Υπομονή για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Παναγιωτακόπουλος Γιάννης