Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Οι κάλπες για την εκλογή του αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ στήθηκαν.

 
Εγώ πήγα και ψήφισα σήμερα ,μήπως και αλλλάξει τίποτα μέχρι τη Κυριακή! 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ελπιζω να μην ψηφισουν παλι 16χρονα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ,
ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ (Πρόταση)
Στα πλαίσια της πρόσφατης συγκέντρωσης στελεχών της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Σπάτων – Αρτέμιδος (14.3.2012), έγινε εισήγηση μέλους (Χ. Ποθουλάκη) για διατύπωση γραπτής θέσης, σχετικά με τις τραγικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και τη χώρα και τη στάση που θα πρέπει να έχουν τα απλά μέλη και οι φίλοι/ες, απέναντι στην απαράδεκτη και θλιβερή κατάσταση που οι ιθύνοντες έχουν δημιουργήσει για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό. Στα πλαίσια αυτά παρουσιάζονται οι παρακάτω άξονες τοποθέτησης που θα πρέπει να εκφράζονται από τα πραγματικά μέλη και φίλους/ες του ΠΑΣΟΚ, σήμερα:
1. ΓΕΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: Τα αγνά – έντιμα μέλη του ΠΑΣΟΚ μπορούν να κοιτάζουν τους συμπολίτες τους στα μάτια, ως γνήσια «κύτταρα» της Ελληνικής κοινωνίας, αφού ήταν, είναι και πρέπει να παραμείνουν, κοντά στα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν, διαχωρίζοντας τη θέση τους (και το γνήσιο ΠΑΣΟΚ που αυτά οραματίστηκαν) από όλους εκείνους που χρόνια τώρα σφετερίστηκαν, εξουσίασαν, λεηλάτησαν, διέφθειραν, «υπεξαίρεσαν», πρόδωσαν και ατίμασαν τη λαϊκή ετυμηγορία, τα ιδανικά της νεολαίας, των εργαζομένων και του Λαού και έβλαψαν κατάφορα την Πατρίδα μας, προσφέροντας αδικαιολόγητα οφέλη σε ξένα συμφέροντα, εγκαθιστώντας τα ως δυνάστες στη χώρα μας.
2. ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΘΗΚΟΝ: Οι πραγματικοί αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ καλούνται και πρέπει να παραμείνουν αταλάντευτοι στις επάλξεις του κινήματος (πολιτικού – κοινωνικού), δουλεύοντας για την πλήρη ανατροπή και αποκάλυψη του σημερινού μορφώματος που καπηλεύεται την τιμή και την υπόληψη του πολιτικού μας χώρου, ο οποίος στέγασε από το 1974 την ελπίδα, την σταθερότητα και ευημερία, που όμως πρόδωσαν ανάξιοι εξουσιαστές, που δόλια αναρριχήθηκαν στις διάφορες ηγεσίες (Κομματικές και Κυβερνητικές), χωρίς να μας εκπροσωπούν και χωρίς να το αξίζουν, επιχειρώντας σήμερα να μεταφέρουν τις ευθύνες της ανεπάρκειάς τους και των εν γένει επιλογών τους στα απλά μέλη και φίλους και σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.
3. ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΗΜΕΡΑ: Μπροστά στην δύσκολη για τον τόπο και το λαό μας κατάσταση, μέλημα κάθε αγνού πατριώτη, μέλους του πραγματικού ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να είναι:
(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Ανώνυμος είπε...

(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ)

α) Η σωστή και ψύχραιμη ερμηνεία - ανάλυση της κρίσης (που δεν είναι μόνο οικονομική), σε τοπικό, κλαδικό, περιφερειακό και Εθνικό επίπεδο, συσχετίζοντάς την με τις διεθνείς πιέσεις και τα αχαλίνωτα συμφέροντα που βρήκαν ευκαιρία από την ανεπάρκεια του Ελληνικού πολιτικού συστήματος, να εμφανιστούν ως «σωτήρες», απαξιώνοντας ότι υπάρχει και υποδουλώνοντας τη χώρα μας στο μέλλον.
β) Ο εντοπισμός και η συσπείρωση όλων των έντιμων και αξιόμαχων «κυττάρων» του ΠΑΣΟΚ και του προοδευτικού χώρου γενικότερα, με στόχο την δημιουργία δημοκρατικών πυρήνων αποκάλυψης και ανατροπής του σάπιου οικοδομήματος που έντεχνα δημιούργησαν οι ξεκομμένες από τη ζωή και το λαό εσωστρεφείς και ανεπαρκείς «ηγεσίες» και επαναφορά της πολιτικής, δημοκρατικής, κοινωνικής ομαλότητας, δικαιοσύνης και αξιοκρατίας στη χώρα μας (Ζητήματα που πρέπει να τεθούν σε διάλογο).
γ) Η αποκατάσταση των γνήσιων λειτουργιών του ΠΑΣΟΚ, μέσα από την επαναφορά της ζωντανής σχέσης του με τις λαϊκές δυνάμεις του τόπου, διαμορφώνοντας τη νέα ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ, αλλά και εντοπίζοντας - αποκαλύπτοντας, τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά εγκλήματα και σκάνδαλα που έχουν διαπραχθεί και παραμένουν στο απυρόβλητο, από επίσημα πρόσωπα (δοτούς θεσμικούς παράγοντες), πολιτικούς σχηματισμούς και συγκεκριμένες πολιτικές, που εφόσον δεν ξεριζωθούν και δεν αποβληθούν από το πολιτικό σύστημα, θα αποτελέσουν μόνιμο κίνδυνο και «καρκίνωμα», επιδεινώνοντας τη φτώχεια και την εξαθλίωση του λαού μας (ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ αγώνας κατά της διαφθοράς και σε κάθε περίπτωση τιμωρία ενόχων)
δ) Η συλλογική διαμόρφωση τοπικών, κλαδικών και περιφερειακών σχεδίων αποκατάστασης και αντιμετώπισης της κρίσης, κατά τόπο διαμονής, χώρο δουλειάς και οργάνωση ΠΑΣΟΚ, στοχεύοντας σε μια οργανωμένη κλιμάκωση της γνήσιας λαϊκής αντίδρασης και πρότασης, για ανατροπή και αποβολή του σημερινού «κατακτητικού» μοντέλου κομματικής, πολιτικής (Κυβερνητικής) εξουσίας που εξοντώνει και ταπεινώνει την Ελλάδα και το λαό της.
ε) Ο επαναπροσδιορισμός του μοντέλου Ανάπτυξης της χώρας, μέσα από Εθνική αξιοποίηση και ΟΧΙ ληστρική παραχώρηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της στα ξένα συμφέροντα με πρόσχημα την κρίση χρέους (βλέπετε, παιχνίδια με τον ορυκτό πλούτο, τα πετρέλαια - υδρογονάνθρακες, την εγκατάλειψη του εθνωφελούς έργου του «Αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη», τις ήπιες μορφές ενέργειας, κλπ), ανασχεδιασμός της εκπαίδευσης – κατάρτισης και της παραγωγής σε ανταγωνιστική βάση, αξιοκρατική λειτουργία με συνεχή αξιολόγηση και έλεγχο της Διοίκησης και της Αυτοδιοίκησης, σταθερό – εγγυημένο σύστημα κοινωνικής προστασίας – ασφάλισης, εξορθολογισμό του φορολογικού, φοροεισπρακτικού και Τραπεζικού συστήματος, έκαστο των οποίων πρέπει να λειτουργεί πάνω σε αποτελεσματική, δίκαιη και σταθερή βάση, με κανόνες διαφάνειας, ισότητας και ανθρωπιάς, προσφέροντας σιγουριά στους πολίτες, τους επαγγελματίες, τους νέους, αλλά και τους απόμαχους της εργασίας και της ζωής. - ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να μην ψηφίζατε (θα εκλεγεί ακόμη και... με ένα ψήφο! ) για να πάρουν το μάθημα τους. Αλλά κάποιοι μάλλον είναι αμετανόητοι.
Πικερμιεύς

Ορφέας είπε...

Το είδα και μου άρεσε...Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από κανένα φίλο.

Ανέκδοτο:"
- Τι είναι οι ΔΗΜΑΡιτες;
- ΠΑΣΟΚΟΙ με..πολιτικά!!

Ορφέας