Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Για τη "ΔΙΩΝΗ" (συνέχεια)....

Ομολογώ ότι καθόλου δεν αντιλαμβάνομαι τα αρνητικά & ειρωνικά σχόλια των «ανωνύμων» από την Διώνη, σχετικά με τα εγκαίνια του νέου εντευκτηρίου των δύο δραστηρίων Συλλόγων του Πικερμίου δηλ του «Φιλοζωικού Συλλόγου» με Πρόεδρο την κα.Γιούλη Μαυράκη και του Συλλόγου «Η ΔΙΩΝΗ» με Πρόεδρο τον κ.Νίκο Τσαγκαράκη.
Ως Γεν. Γραμματέας του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Ντραφίου «Η ΕΡΙΚΕΙΑ», το Σάββατο 10/03/12, παρευρέθηκα και εγώ με την σύζυγό μου, ως εκπρόσωπος του Συλλόγου μου, στα εγκαίνια, στον Αγιασμό και στην κοπή της Πίττας, του νέου εντευκτηρίου των δύο ως άνω Συλλόγων.
Συνεπώς, μπορώ να βεβαιώσω ότι παρόντα στην εκδήλωση ήσαν πάρα πολλά άτομα, απλά μέλη καθώς και τα μέλη των ΔΣ των πιο πάνω 2  Συλλόγων και κάποια μέλη άλλων Συλλόγων του Πικερμίου, όπως πχ ο υπογράφων, σ’αντίθεση με αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί, οι οποίες δείχνουν μία μόνο πλευρά της αίθουσας με την τελετή του Αγιασμού, τον ιερέα, τον Δήμαρχο Ρ-Π, κάποιους αλλά όχι όλους από τους παρευρεθέντες Δημοτικούς Συμβούλους Ρ-Π,
( πχ παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευαγ. Μητσάκης, όπως εξ’αλλου και ο υποφαινόμενος, χωρίς εντούτοις να εμφανιζόμεθα στις σχετικές φωτογραφίες).
Να σημειωθή ότι σε κάποια φωτογραφία, εμφανίζεται η Σύμβουλος του Τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου Πικερμίου κα. Άρτεμις Ξηντάρα, εμπρός σε ένα τραπέζι γεμάτο με βασικά τρόφιμα, όπως ζάχαρη, ρύζι, μακαρόνια κλπ, τα οποία διατέθηκαν υπό  του Συλλόγου «Η ΔΙΩΝΗ» υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πικερμίου και τα οποία παρέλαβε η κα. Α.Ξηντάρα, ως εκπρόσωπος του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Τελειώνοντας, επαναλαμβάνω ότι όντως δεν αντιλαμβάνομαι τα ειρωνικά, αρνητικά αλλά & κακόβουλα, κατά την γνώμη μου, σχόλια των «ανωνύμων» από την Διώνη  και τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα κατά την ημέρα των εγκαινίων του νέου εντευκτηρίου.

Φίλιππος Αναστασίου

rafinapikermistage
Ο φίλος αναγνώστης που μας έγραψε ότι εξαφανίσαμε την ανάρτηση για τη "ΔΙΩΝΗ", καλό θα είναι να μην βλέπει μόνο τις αναρτήσεις της πρώτης σελίδας. Η ανάρτηση της ΔΙΩΝΗΣ είναι στη θέση της.
Όσο για τον κ. Αναστασίου, να τον ευχαριστήσω διότι έγραψε επώνυμα και ελπίζω ότι και αυτοί που θα θέλουν να σχολιάσουν τα γραφόμενα του, θα είναι επώνυμοι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία αν θέλετε βάλτε και της άλλες φωτογραφίες τότε...

Ανώνυμος είπε...

Τον φιλοζωικό μην τον μπερδεύεται με τον άλλο σύλλογο. Για το φιλοζωικό δεν είδα να γράφουν κάτι αρνητικό.
Δεύτερη σελίδα δεν υπάρχει, υπάρχει απλά σελίδα πχ με τον Φεβρουάριο αλλά το θέμα δημοσιεύθηκε Μάρτιο. Εφόσον βέβαια παραμένει δεν υπάρχει κάτι για να σας κατηγορήσει κανείς.
Παρατηρητής

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να εξηγήσω μερικά πράγματα όσον αφορά μόνο τη δική μου ανάρτηση.
Στόχος της αναρτήσεως δεν είναι κάποιος σύλλογος αλλά, η νοοτροπία του κ. Δημάρχου.
Ο κ. Δήμαρχος λοιπόν, πήρε την πρωτοβουλία να χορηγήσει τη χρήση ενός γραφείου σε κάποιο σωματείο στου οποίου την εκδήλωση δεν παρουσιάσθηκε εύλογος αριθμός από τους τυχόν κατοίκους ή και μέλη του Διονιώτες. Κατά τη γνώμη μου ο κ. Δήμαρχος κινήθηκε από πολιτικά κυρίως κριτήρια διότι ο πρόεδρος του σωματείου ανήκει στην παράταξη του. Σας θυμίζω ότι πριν ένα χρόνο ο κ. Δήμαρχος πάλι είχε υπογράψει σύμβαση παραχώρησης του ανοικτού γηπέδου της Διώνης σε σύλλογο... τοξοβολίας. Δηλαδή χωρίς να εξετάσει καμία άλλη παράμετρο (καταλληλότητας για αυτό το άθλημα, κινδύνων για τους κατοίκους από τα εκτοξευόμενα βέλη κλπ.) Υπέγραψε τη σύμβαση παραχώρησης με ένα σωματείο που έχει έδρα στην... Αθήνα. Γιατί άραγε;
Σας εφιστώ την προσοχή ότι ο κ. Δήμαρχος προβαίνει σε όλες αυτές της κινήσεις τη στιγμή που πλην αποκομιδής απορριμμάτων, επί ενάμισι χρόνο δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ στη Διώνη και στο Πικέρμι. Για την ακρίβεια δεν έχει κλείσει ούτε μία λακκούβα. Εκτός εάν οι παραπάνω προσωπικές εξυπηρετήσεις θεωρούνται... δημοτικά έργα!
Το δικό μου δημοσίευμα είχε σκοπό να καταδείξει αυτές τις ενέργειες του κ. Δημάρχου. Στις οποίες φαίνεται να συμφωνούν τα μέλη του δημ. Συμβουλίου της παρατάξεως του που προέρχονται από το Πικέρμι. Τουλάχιστον δεν του έφεραν καμία αντίρρηση. Αυτό όμως δεν είναι του παρόντος, θα κριθούν σύντομα από τους Πικερμιώτες. Φυσικά εάν διαφωνεί ο κ. Δήμαρχος με όσα έγραψα μπορεί να απαντήσει.

Όσο για εσάς κ. Αναστασίου έχω να παρατηρήσω τα εξής στα «επώνυμα» γραπτά σας.
1. Στο διαδίκτυο συνήθως εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του καθενός να γράφει ανώνυμα ή επώνυμα. Το αυτό ισχύει και στο παρόν μπλογκ επειδή το επιτρέπει ο δημιουργός του. Επομένως δεν χρειάζεται να σχολιάζεται με εισαγωγικά τους ανώνυμους κλπ. Μάλλον εσείς είστε εκτός κλίματος.
2. Ευχαριστώ για της αυτόκλητες(;) επεξηγήσεις σας και την προσπάθεια να υπερασπισθείτε κάποιο σωματείο. Πιστεύω θα ήταν καλύτερα όμως αν αυτό το έκαναν τα μέλη του ή τουλάχιστον κάποιοι κάτοικοι από τη Διώνη. Επειδή πέρασα από εκεί οι αιτιάσεις σας δεν με βρίσκουν σύμφωνο αλλά είστε ελεύθερος να της πιστεύετε. Νομίζω ότι τελικά εξαντλήσαμε το θέμα και οι αναγνώστες του μπλογκ μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.
Διωνιεύς

Unknown είπε...

Επειδή φυσικά διαφωνώ απόλυτα, επανέρχομαι και απαντώ στο σχόλιο του
<>, ο οποίος απευθύνεται προσωπικά σ'εμένα σχετικά με τις -
όπως γράφει -:..... <>

Πρέπει στο σημείο αυτό να υπογραμμίσω ότι οι Σύλλογοι μας στο
Πικέρμι έχομε συνεργασθεί επανειλημμένως μεταξύ μας σε πολλές
εκδηλώσεις, τις οποίες πολλές φορές μάλιστα οργανώσαμε από κοινού,
όπως πχ το Παζάρι (Bazaar) των Χριστουγέννων και την Γιορτή του
Κρασιού τον Σεπτέμβριο. στο κεντρικό Πικέρμι, την Γιορτή της Άνοιξης
στο Ντράφι τον Μάιο, την Γιορτή της Πρωτομαγιάς στο ρέμα του Βαλανάρη,
τις εθελοντικές μας υπηρεσίες, ως εθελοντές Πυροφύλαξης στο
Παρατηρητήριο της Διώνης κλπ. Επομένως, οι Διοικήσεις των Συλλόγων μας
γνωρίζονται καλά μεταξύ των και έχομε, ομολογουμένως, όλο αυτό το
διάστημα, πολύ αρμονικές συνεργασίες. Προσωπικά δε εγώ, είμαι
εγγεγραμμένο αλλά και ενεργό μέλος, τόσο του <>
με Πρόεδρο την κα.Γιούλη Μαυράκη, όσο και του Συλλόγου <> με
Πρόεδρο τον κ.Νίκο Τσαγκαράκη., αλλά και του Συλλόγου <> με
Πρόεδρο τον Πέτρο Χρηστάκη.

Λοιπόν, για όλους τους παραπάνω λόγους, δικαίως αισθάνθηκα την ανάγκη
να παρέμβω, διότι ήμουν παρών στην τελετή των εγκαινίων του νέου
εντευκτηρίου των δύο Συλλόγων του Πικερμίου, εκπροσωπώντας έναν άλλο
Σύλλογο του Πικερμίου ( τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο
Ντραφίου <>). Συνεπώς, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα
πράγματα που είδα και έζησα, κατά την ημέρα των εγκαινίων του
εντευκτηρίου, ήταν απολύτως διαφορετικά από εκείνα που αναφέρονται
στο σχετικό σχόλιο του <> και τα οποία είναι άδικα και δεν
έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα

Συνεπώς, ούτε <>, όπως
δηλαδή γράφει ο <> Οι δε δήθεν <>, όπως
γράφει <> είναι απολύτως δίκαιες και ορθές και επιπλέον
προέρχονται από <> και όχι από
κάποιον <>

Να επισημάνω επίσης ότι ο << Διωνεύς.>>, πέραν των επικρίσεων που
αναφέρει, καθόλου. δεν σχολιάζει, όπως έστω θα ήταν δίκαιο, την
ευγενική χειρονομία σχετικά με τα βασικά τρόφιμα, τα οποία διατέθηκαν
υπό του Συλλόγου <> υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Πικερμίου.

Φίλιππος Αναστασίου, Γεν.Γραμ. Συλλόγου "Η ΕΡΙΚΕΙΑ",15 Μαρτίου 2012

Ανώνυμος είπε...

Τους συγχαίρω για την αποστολή τροφίμων στο Κοιν. Παντοπωλείο.
Συνεχίζω να μην συμφωνώ με την παροχή που έκανε ο κ. Δήμαρχος σε μέλος της γνωμοδοτικής επιτροπής του Δήμου και συγγενή πρώτου βαθμού υποψηφίου του.
Διωνιεύς