Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Τα light προϊόντα

Συντεκνοι ,λαιτ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ,δεν εχει.Και την πιττα ολακερη και το σκυλι χορτατο,δεν γινεται.
Αν πιστευετε οτι με λαιτ προιοντα θα τρωτε τον αμπακο και δεν θα παχαινετε ,λαθος το καταλαβατε.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΗΝΜΟΝΙΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ εστω και οι μισοι σχεδον.
οχι ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ,ΟΧΙ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ,ΣΚΕΤΟ ΟΧΙ.
ΕΕΕ ΟΧΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
Τι θελατε δηλαδη,να κανει κωλοτουμπα?
να προσεχετε τι λετε,και τι ψηφιζετε.οχι ελα μωρε ετσι το λεει....και μετα...
μετωπικη γινεται συντεκνοι.
Ποιος θα τσαλακωθει περισσοτερο ,
με φοντο τις επομενες εκλογες η....την στο παρα πεντε σωτηρια.
Το πιασανε ,αμεσως το μηνυμα και ο μεν Αντωνακης κοιταει δεξιοτερα και κεντρικοτερα,οι δε ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ αρχισανε τα οργανα του καπιταλισμου. Στις επομενες να παρετε ΛΕΞΙΚΟ,για να ξερετε τι ψηφιζετε.και καμμια φωτογραφια,απο συγκροτηματα,εεε να ακουτε και λιγο μεταλ,να ειστε προετοιμασμενοι ....καλυτερα.

Καραγκιόζ Μπερντές

5 σχόλια:

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Αν αφηνουτε το στρατευμενο μυαλο,να μιλαει για τις τραπεζες,δεν θα φοβηθουνε μονο οι ξενοι ....
Δηλαδη ρε φιλε,αμα παμε ουλοι και ζητησουμε τις καταθεσεις μας ,θα γινει κραχ και αμα πας εσυ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΜΕΝΑ,θα τα βρεις και θα τα παρεις χωρις να γινει τιποτα?
δεν μας τα λες καλα συντεκνε.
ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ...ΟΛΟΤΑΧΩΣ.
Αντενες να παω να ακουσω Νταλαρα,να καταλαβω τι παιζει,οχι τραγουδι Ελληνικο,ΤΟ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ.

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Λεει ο ενας.Θελω να με θελεις εσυ ,και να μην σε θελω εγω.Λεει ο αλλος,δεν σε θελω, γιατι θελεις να σε θελουνε αυτοι, που δεν θελω εγω.
ΕΦΗΒΟΓΚΟΜΕΝΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ,για να μην πουνε,ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΜΕΝΑ Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ.TO show ,παρελαση νυμφων, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ραγια νυφη .Διαλεξε και κουμπαρο,γιατι χωρις κουμπαρο ,γαμος δεν γινεται.
Ειδες τις νυφες ξεκουκουλωτες,ειδες πως περπατανε,πως μιλανε,ξερεις και την προικα,σου περασε και η τσαντηλα του γαμου .... δεν παντρευομαι ωρε....
αποφασισε ,παναθεμα με να τελειωνουμε.

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ.
ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ,ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ,(αυτη που βγηκε ΤΩΡΑ)ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ..... ΑΝ ΟΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ.
Σκεφθειτε,να παει το παιδι στη βουλη,
και να πει.Ιδου κυριοι ,ειπατε οτι θα με ψηφισετε, ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΤΕ,ΔΗΜΟΣΙΑ,ΝΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ, Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ.Εγω παω ΕΥΡΩΠΗ,ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ...ΑΠΑΛΛΑΓΗ ...ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ,ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ, ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ.... ΤΟΤΕ ....ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ....ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ ΠΑΙΧΤΕΣ.Σεναριο λεω αλλα για δουλεψτε το λιγο με την φαντασια σας,να δειτε που ...οδηγει.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έχεις πολύ γέλιο ρε Γωγώ. Εσύ γράφεις, εσύ τα διαβάζεις, εσύ απαντάς, εσύ χαίρεσαι γιατί νομίζεις ότι γράφεις κάτι έξυπνο. Ενώ στην πραγματικότητα γράφεις μπούρδες. Δεν πειράζει, έχετε κι εσείς την πλάκα σας...

Καραγκιοζ Μπερντες είπε...

Λαθος εκανες συντεκνε.
Αλλο σχολιο ειναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ .ΠΙΟ ΚΑΤΟΥ. ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΗΛΑ, ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ.ΧΑΙΡΟΥΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ,ΠΟΥ ΓΕΛΑΣ .ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ...ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ...ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ.ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΓ ΣΥΝΤΕΚΝΕ.Ξερεις ποσους σαν εσενα (κουφια η ωρα συντεκε μου)ΕΧΕΙ ΘΑΨΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΣ?ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ...ΧΑΡΟ ....ΜΕ επιασες εεεεε?Αντε σηκω τον δικο σου μπερντε...και αμα παρει μεγαλο νουμερο, μπορει να γυρισει ο τροχος να γ...και ο φτωχος τω πνευματι βεβαια... ...
γιατι ο καραγκιοζος φτωχος ειναι ,κουτος δεν ειναι.οψομεθα ες Φιλιππους, συντεκνε.