Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Χημικός ευνουχισμός για παιδόφιλο θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στη Ν. Κορέα

Σε χημικό ευνουχισμό θα υποβληθεί ένας 45χρονος κατά συρροήν βιαστής ανήλικων κοριτσιών στη Νότια Κορέα, γνωστός με το όνομα Παρκ.

Αυτή η μέθοδος ευνουχισμού, κατά την οποία χορηγείται φαρμακευτική αγωγή που μειώνει την τεστοστερόνη στο αίμα σε πολύ χαμηλά επίπεδα, εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη Νότια Κορέα και αφορά εκείνους που θεωρείται ότι μπορεί να επαναλάβουν τις πράξεις τους.


Ο Παρκ έχει καταδικαστεί για τέσσερις βιασμούς ή απόπειρες βιασμού παιδιών ηλικίας κάτω των 13 ετών από το 1984 έως το 2002, όπως αναφέρει η «Joongang Daily».

Επιτροπή του υπουργείου Δικαιοσύνης εξετάζει αν θα ξεκινήσει να εφαρμόζει το χημικό ευνουχισμό εγκληματιών άνω των 19 ετών που έχουν διαπράξει εγκλήματα σε βάρος παιδιών κάτω των 16 ετών.

Πηγή Νέα Τώρα

Σχόλιο

Πάλι καλά που δεν ήταν ενημερωμένος, απο ότι φαίνεται, ότι στη γηραιά ήπειρο θα μπορούσε να είναι μέλος πολιτικού κόμματος με μεγάλες πιθανότητες να τεθεί επικεφαλής σε κάποιο υπουργείο παιδείας.

Ή στην καλύτερη περίπτωση να μεταβεί στο γραικυλιστάν και να απολαμβάνει στο εξής αναπηρική σύνταξη.

Τι ξέρουν τώρα οι Κορεάτες απο ελευθερία και δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. 

G.A

Δεν υπάρχουν σχόλια: