Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Για τη Μέδουσα...

4 σχόλια:

Μεδουσα είπε...

Δεν αντιλαμβανομαι την ειρωνεια του ασματος.
η Μεδουσα ειναι γνωστον τερας της μυθολογιας,με κεφαλι τοσο ασχημο, οπου ενυπαρχουν φιδια αντι για μαλλια,ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕ ΠΕΤΡΩΝΕ.
Ακομα και σταγονες απο το αιμα της αν την τραυματιζε κανεις ηταν εξαιρετικα επικινδυνες.
Ανηκε στην ταξη των γοργονων.
Δεν θα κανω μαθημα μυθολογιας,υπαρχει η σχετικη πληροφορια στο διαδικτυο.
ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ,πιθανον εσεις δεν εχετε γιαυτο καλον ειναι να αφιερωνετε καταλληλοτερα ασματα.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΟΠΩΣ ΠΧ ΛΕΜΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΓΛΥΚΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΡΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,
Ευχαριστω επισης τον anonymouς που μου εστειλε τρεις προτασεις, μονον ,απο το βουλευτικον πεζογραφημα,του συντοπιτου μας βουλευτου ,για τις οποιες τρεις προτασεις, θα αναφερθω αναλυτικα.
Ελπιζω οτι θα τις δημοσιοποιησετε,καθοτι θα αποτελεσουν πολυτιμη συμβουλη σε ενα ΝΕΟ ,που θελει να υπεισελθει στα μυστικα της γραφης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ για την οποια τοσο πολυ δειχνει να ενδιαφερεται.Το δειγμα ειναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ.Διατηρειστε την ψυχραιμια σας κυριοι, η Μεδουσα δεν εχει συναισθηματα.ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ,που μπορει να γινει και ευχαριστη αλλα και πολυ πολυ δυσαρεστη.
Παραμενει ομως τερας,και αυτο μην το ξεχνατε.Οι οροι το τερας και το ζωον ειναι ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΟΡΩΝ, ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ,ΤΩΝ ΠΕΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΝ ΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.ΟΙ ΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΙΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟΝ ΚΑΙ Η ΜΕΔΟΥΣΑ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΒΑΡΒΑΡΙΣΤΙ.

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑ ΑΝΑΓΙΓΝΩΣΚΕΙΝ

Ανώνυμος είπε...

τρια πουλακια καθονταν και ρουφαγαν ταμπακο,εδω ο κοσμοσ χανεται και το .....χτενιζει το ξυρισμενο.

Unknown είπε...

Δεν ειναι ειρωνεία!
Πως να το κάνουμε, δεν μπορούμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με την παλαιότερη αναγνώστρια και σχολιαστή του blog και είπαμε να την καλοπιάσουμε με ένα τραγουδάκι.

Κ.Μ

Μεδουσα είπε...

Η σχολιαστρια και ουχι σχολιαστης ειναι προ χρονου ...αειμνηστος.
ΕΑΝ ΕΠΙΘΗΜΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ ,ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΘΝΗΤΗΣ,ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.Η Μεδουσα ειναι μεταλαχθεν ειδος τερατος,γονιδιακως προερχομενον ΚΑΙ απο το ανθρωπινον ειδος.Διατηρει ολιγιστες απο τις ιδιοτητες του ανθρωπινου ειδους,και βεβαιως δεν συναγελαζεται παρα μονον με αλλες Μεδουσες.Οπωσδηποτε ομως δεν
συνομιλει με ΚΟΡΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΔΙΚΗΝ ...ΠΟΜΠΗΣ Η ΛΑΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟ ΚΡΥΠΤΕΙ ΤΙΣ...ΠΟΜΠΕΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ 2 08 ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙΣ ΛΑΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ,ΕΓΩ ΑΔΥΝΑΤΩ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ.