Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Όλες οι παροιμίες είναι σοφές!


Έγιναν όλα στάχτη και Burberry

1 σχόλιο:

Μεδουσα είπε...

Αυτο που προσπαθει να μας πεισει Ο ΕΥΓΛΩΤΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ειναι οτι ο Ακιζομενος, ηταν το ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΞΩΚΕΙΛΕ ΧΑΡΙΝ ΜΙΑΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ.
Ε λοιπον οχι, κυριε συνενοχε,δια παθητικης συνενοχης.
Ο εν λογω, ηταν το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.
Ηταν παντοτε υπουργος.
ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
Ολα αυτα τα χρονια, οι συναδελφοι του ,υπουργοι δεν εβλεπαν τιποτα.
ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΝ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ.

Θελετε να πιστεψουμε οτι τρεις διαδοχικοι πρωθυπουργοι,καμμια τριανταρια ,υφυπουργοι ,στα ιδια υπουργεια με αυτον,ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΒΟΥΛΗ,.....εξαπατηθηκε απο εναν ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ.
Ο εν λογω δεν ειναι ενας ακομα διεφθαρμενος πολιτικος.ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ.
Ειχε συνεργους που παραμενουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.
Ηταν ο μεγαλος καπο,και ταμιας ΕΝΟΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ .
Καθαρση δεν εγινε κυριε προεδρε.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΗ.
Το μαγαζι απλως, εχασε πελατεια και πανε να το στησουνε διπλα στο καινουργιο,εξ ου και το καταπληκτικα ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ρηθεν.Κυβερνηση χωρις εμας δεν γινεται.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ...επειδη βαλατε μπροστα αλλους και απο πισω ειναι οι ιδιοι.
Δυστυχως,εχει κανεις να διαλεξει αναμεσα σε ενεργα δρωντες ,και αδιαφορους παρατηρητες ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ,ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑΤΙ , ΑΛΛΑΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ...ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ..ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ..που δεν μπηκαν στα κολπα...θα εχουν επιεικια.Η δραση σας γεννησε αντιδραση,και η ατιμωρησια γενναει τρομοκρατια ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝΤΕΣ,ΣΩΤΗΡΕΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.