Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Το ψηφοδέλτιο της Νδ στη Περιφέρεια Αττικής

Με απόντες  τους : Αγιάσογλου Στέφανο (2.641 ψήφους), Χάσκο Παναγιώτη (2.624), Λειβαδά Παναγιώτη (2.143) και Γάκη Αδαμάντιο (2.122). 
Με «νέα» πρόσωπα τον Απόστολο Σταύρου και την Αικατερίνη Καβέτσου απο τη Δημοκρατική Συμμαχία καθώς επίσης και τον Δημήτρη Τσανικλίδη, ο οποίος ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Αχαρνών, ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. 
Δείτε το ψηφοδέλτιο εδώ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !!!
(ΚΑΝΩ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…)
Η.Α

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ,ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ... ΗΣΥΧΟΣ ...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΦΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ.....
ΟΠΩΣ ΟΙ 40 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ...

Η.Α

Ανώνυμος είπε...

κανε τωρα επι ...δεξια...πριν σου πιασουνε τη θεση,γιατι εκει εχει συνωστισμο.Απο αριστερα στοιχηθηκανε κιολας,παλι ηρθες τελευταιος ΑΝΤΩΝΑΚΗ ...ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

εμ ετσι ειναι ο λαος δεν ειναι και τοσομ μακακας τελικα. αμα κοιτας μονο την καρεκλα στο τελος περνεις τα α......α σου! Α και ναμην ξεχασω...ολα αυτα τα μ......α που εχει στην αυλη του ο αντωνακης με δυο τρεις θεσεις στο δημοσιο, περιμενει να τον κανουν πρωθυποργο? Σιγα μην ψηφιω ΝΔ για να δω και παλι αυτούς που ηταν διπλα στον καραμανλη και του εκανα αυτα που του εκαναν με τις ΜΚΟ, να κυβερνουν και παλι...ρε μαγκες keep walking και στις επομενες εκλογες η ΝΔ θα παει στο 15%.

αντε γεια...

Μεδουσα είπε...

Το θεμα ειναι που θα παει αυτος ο τοπος,ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ,γιατι αυτο ειναι γνωστο.Στην Αμερικη θα παει.ΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ εχουν σκεφθει ελπιζω, ποιο ειναι το πρωτευων και δεν ειναι τωρα η τιμωρια, ειναι η σωτηρια,απο τον γκρεμο, που πηγαιναμε σαν τυφλοι, με Αντωνακηδες,οδηγους.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ....ΨΗΦΙΖΑΜΕ ...και μας πηρε φαλαγγι ο Κεμαλ.Ψυχραιμια λοιπον ,και σκεψη.Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ αλλα, αφορα και τους ανηλικους που προστατευουμε.Το σχολιο δεν αφορα ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ,ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ.Αν το σκεπτικο ειναι λαθος, η απογοητευση τον περιμενει.Και δεν θα φταιει ο κακος,ο προδοτης ,κλπ κλπ αλλα το λαθος επιλογη.Γινονται τετοιες μετακινησεις ,σε στυλ γιουρουσι ,που ουδεμια σχεση εχουν με συντεταγμενο στρατευμα,και τα γιουρουσια μπορει να παρουνε ,το καστρο ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΜΥΝΑ.