Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Συν Αθηνα και χειρα κινει

Καποτε,την εποχη της ανεμελιας, τα τζιτζικια, αμπελοφιλοσοφουσανε.
Τωρα που ηρθε ο χειμωνας....σιωπη.
ΒΓΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΣΕ ΒΑΚΧΙΚΟ ΧΟΡΟ,και χορευουν μοναχοι.Με Διονυσιακα ασματα,και αναρθρες κραυγες,δεν εχει λυση το Ελληνικο δραμα .Αυτα προηγουνται και επεται η λυσις.
Το μηνυμα που εσταλει ειναι Δελφικος χρησμος που δεν αποκρυπτογραφηθηκε.
ΓΙΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΕΟ ΧΡΗΣΜΟ.
Οι κουτοφραγκοι δεν ξερουν απο χρησμους.Ξερουν ομως πολυ καλα τον θεο του πολεμου τον Αρη.Ο Αρης δεν αντιμετωπιζεται με τον Διονυσο.Ειναι και οι δυο θεοι της καταστροφης.Το δραμα περιμενει την λυση του ,με τον απο μηχανης θεο.
ΟΙ ΘΕΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, Δημητρα και Αθηνα,εχουν την λυση.
Ο Διονυσος ,ο Βακχος και ο Αρης ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΟΥΜΤΑΙ.
Τελειωσαν οι χοροι και το πανηγυρι τελειωνει 17 Ιουνιου.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ.

Μέδουσα

4 σχόλια:

Μεδουσα είπε...

ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΖΕΙ Η ΜΕΔΟΥΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Η τριτοπροσωπη αφηγηση ,ειναι ενας τροπος καταθεσης ιδεων.Η απαντηση σε πρωτο προσωπο,καθως και η αγνοια καποιων σχηματων και κανονων του λογου,κανει τον γραφοντα να τα βλεπει ΟΛΑ ΙΔΙΑ, οπως ακριβως ο μπομπος στο γνωστο ανεκδοτο. Η βαρβαρικη γλωσσα δεν εχει καμια σχεση με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ,που ειναι γλωσσα στην οποια αναπτυσσονται ΙΔΕΕΣ.Ακομα και ο μεγας Αλεξανδρος ΔΙΔΑΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ,για να μπορει να συνομιλει, επι ισοις οροις με τους Αθηναιους.Δεν ειναι αρμοδιοτητα της Μεδουσας,να απαντα σε μη γνωριζοντας την ελληνικη γλωσσα
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΕΔΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,την γλωσσα της γνωσης, η θα εξαφανισθουν, απο το μπλογκ απο την χωρα, απο την Ευρωπη,απο την κριση, ΑΔΙΑΦΟΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ,η τυχον εξαφανιση τους ,ΟΠΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΧΟΡΟΙ ΤΟΥΣ.

τριτοπροσωπη αφηγηση.

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε ρε παιδια, εχουμε τελειωσει το λυκειο εδω και κατι χρονια και αν θελουμε να γραψουμε οτιδηποτε σε ενα μπλογκ θα πρεπει να ξαναδωσουμε πανελληνιες για να μας επιτρεψει ο καθε κομπλεξαρας.Τα μπλογκς δεν ειναι η επιτομη της φιλολογιας και ουτε υποχρεωνονται γι αυτο.
Γιατι απαντα η συγκεκριμενη στις ιδιες της τις αναρτησεις?Πολυ μοναξια μυριζομαι.Η μηπως ανασφαλεια αυτοεπιβεβαιωσης?Ενταξει δεν αγαπουσε ο περιγυρος περισσοτερο τα υπολοιπα αδερφια σου, ουτε δεν σε εκαναν παρεα μικρη τα υπολοιπα παιδια χωρις λογο.Ησουν κομπλα και δεν σε αγαπουσαν,η επειδη δεν σε αγαπουσαν εγινες κομπλα.
Διορθωσε τωρα τα Ελληνικα μου, το νοημα δεν αλλαζει ουτως η αλλως.


Ασχετος με το μπλογκ και τα Ελληνικα σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? αργησε ........εμεινε στην Πατρα?
να κυνηγαει αυτους που δε γεννηθηκαν ελληναρες? τι πλακα πουχετε......θελει η που...να κρυφτει και η μεδουσσα δεν τη ν αφηνει...

Ανώνυμος είπε...

Α συ εχςς ξεφυυγ !!!!

Ξαναβαλε το παλιο σου λεω .Καραγκιοζης ησουν καραγκιοζης θα μεινεις.Σε αλλη περιπτωση μπορει να ηταν και τιτλος τιμης για σενα,τωρα ομως!!!Παντως δεν ειναι βρισια, απλως αναδεικνυει την ψυχοσυνθεση σου γι αυτο και το επελεξες.τσουχτριτσα.
Τελικα τι εγινε, δεν αντεξες τη μοναξια και επανειλθες?
Θελει δυναμη να τα εχεις καλα και να αντεξεις τον εαυτο σου.Καλα που το μυαλο δημιουργει, να δεις πως το λεει η ψυχιατρικη???...τελος παντων αυτο που δημιουργεις πλασματικους εχθρους για να αντεξεις την απορριψη.....ελα μωρε !! στο χει πει ο γιατρος σου.