Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ " Τα πάντα για την ασφάλεια"

Πλήρης αλλαγή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για την Άμυνα - "Τα πάντα για την ασφάλεια"

Σε πλήρη ανασκευή της δήλωσης περί "ανάληψης ρίσκου σε ό,τι αφορά την τουρκική απειλή μέσω μείωσης των αμυντικών δαπανών", προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω δήλωσης του κορυφαίου στελέχους του, Δημήτρη Στρατούλη.


Ο Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα τόνισε ότι, "αντίθετα με ό,τι είπε η Ντόρα Μπακογιάννη περί γενικής μείωσης των αμυντικών δαπανών, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αφορά μόνο μείωση των κονδυλίων ως προς τη συμμετοχή μας σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ, και εξοικονόμηση κονδυλίων μέσω συγκεκριμένου θεσμικού πλαισίου, που θα θεσπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα αποκλείσει τους "ενδιάμεσους" κοινώς μεσάζοντες. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για μείωση αμυντικών δαπανών που θα μπορούσαν να πλήξουν την ασφάλεια της χώρας, αλλά ούτε και το επίπεδο των αποδοχών του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες είναι ήδη εξαιρετικά χαμηλές."

Αναφορικά με τους σκοπούς του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα σήμερα στο ΥΠΕΘΑ, ο κ. Στρατούλης τόνισε: "Έχει να κάνει με την ενημέρωσή μας σχετικά με τα προβλήματα ασφάλειας που αντιμετωπίζει η χώρα και το επίπεδο ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων. Επίσης θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Στην παρούσα φάση δεν θα θιγούν εξοπλιστικά θέματα."

Ή αλλοιώς η επιτομή της κωλοτούμπας.Βλέπουμε μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι επίδοξοι εθνοπατέρες όταν βλέπουν ότι δεν τους βγαίνουν τα κουκιά.
Σταθερή πολιτική όσον αφορά στην εθνική μας ασφάλεια δεν βλέπουμε και αυτό είναι άκρως ανησυχητικό.Σε εμάς μένει η ευθύνη για το τι θα πράξουμε την αποφράδα ημέρα που θα καθορίσει το μέλλον της χώρας και αυτό απαιτεί μέγιστη αίσθηση ευθύνης.

Aνώνυμος

2 σχόλια:

Μεδουσα είπε...

Αποφρας ημερα η ΕΚΛΟΓΕΣ? Αυτες που με τοση επιμονη, ζητουσε ο κυριος ΑΔΕΡΦΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ?
Μα...του εγινε το χατηρι,ψηφισαμε θα ξαναψηφισουμε .....να ευχαριστηθει διπλα.Και να ξαναρχισει το παρτυ ,που ξεκινησε επι του ακιζομενου.Αυτο που κανεις μεταγενεστερος δεν ειδε, ουτε οι ηγεσιες ειδαν ,ουτε τοσοι υφυπουργοι .....ΤΙΠΟΤΑ.Ο Κ τσοχα ητανε Στελφ αορατο απο τοσα ρανταρ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ,ΚΑΙ ΥΜΕΙΣ ΑΝΗΣΥΧΩΜΕΝ ΤΑ ΜΑΛΑ ......ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ .....ΣΤΡΑΤΑ ....ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ...ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.....ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ.
Αναρωτιεται κανεις τι ειναι χειροτερο,η πλανη ,η η συγνωστη πλανη των ανησυχουντων.Κοινως προκειται, περι απλης αφελειας η οργανωμενης αντιδρασης?
ΕΤΣΙ ΕΝ ΤΗ ΡΙΜΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ,ΟΤΑΝ Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ,ΑΝΩΝΥΜΩΣ.
Αυτα απο καποια που θεωρει οτι εχει τοσο μεγαλη αισθηση ΕΥΘΥΝΗΣ ,που εξεταζει ολα τα πιθανα δεδομενα ,και δεν θεωρει θεσφατον ΤΙΠΟΤΑ. ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόκειται για καμία αλλαγή στην πολιτική του κ. Τσίπρα (γιατί ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο αυτός), μάλλον έβαλε την προβιά του αρνιού μέχρι της εκλογές.
Πικερμιεύς