Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΟΙ "ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΣΙΛΗ" ΣΤΟ SEASIDE KRYSTAL !!! ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 21.30 -ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Οι "Δε Νομίζω Τσίλη" σε μια μοναδική ροκ βραδιά στο closing Sunday's live για τη χειμερινή σεζόν του Seaside Krystal !

Οι "Δε Νομίζω Τσίλη" είναι ο Βασίλης, ο Νάσος κι ο Στέφανος. Ξεκίνησαν το 2011, κάνοντας πρόβες στο studio του Τσίλη (Βασίλης Ζερβός) στη Λούτσα. Με 2 κιθάρες και μπάσο παίζουν διασκευές ελληνικών κομματιών, της ροκ και της έντεχνης σκηνής, από το '70 μέχρι σήμερα.

Στην παρέα των ΔΝΤ, προστέθηκε ένα ακόμη μέλος, ο Τάκης Καβάσης, για να δώσει το ρυθμό του στα τύμπανα για ακόμη πιο δυνατές και ροκ βραδιές!

Και με δικό τους τραγούδι!!!!για να μην ξεχνιόμαστε!!!!

Αν θέλετε να "Πετάξετε ψηλά" σε ένα "Μαγικό χαλί" και να "Ταξιδέψετε με το εγώ σας" μέχρι το "κέντρο της γης" σαν "Έφηβα γεράκια" ή να κάνετε "βουτιά σε βόθρο με εικόνες" σαν "ασημένιες σφήκες" παρέα με τον "Γουίλι" και την "Πηνελόπη".........μην το χάσετε!!

Σας περιμένουμε όλους ...

http://www.facebook.com/events/419646074724423/
http://www.facebook.com/Seaside.Krystal.BAR

Δεν υπάρχουν σχόλια: