Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Δυό αδελφάκια είμαστε....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα γραψεις για τους Ελληνες Πατριωτες αξιωματικους του Ελληνικου στρατου,- που εκαναν κομπινες εδω και δυο τουλαχιστον χρονια- με τα καυσιμα στην Λαρισα?

Αντε ΚΜ μην τα ρειχνουμε ολα στους αλλους...αλλα ξερω εσυ ειπαμε εισαι με τους καθαρους της Χ.Α!!

Unknown είπε...

Υπάρχουν πολλά υποκείμενα που φορούσαν και φοράνε την τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού. Αυτό σε καλύπτει;
Εμένα με καλύπτει απόλυτα, όπως επίσης και το ότι γυρνώντας απο εξωτερικό και μόλις πήρα τη διαταγή που με οριζε μέλοςς στην επιτροπή προσωρινής παραλαβής των LEO2HEL την επόμενη υπέβαλλα την παραίτησή μου. Πολύ ευχαρίστως να γνωριστούμε απο κοντά και να σου δείξω τα δεκάδες γράμματα των γονέων των στρατιωτών που υπηρέτησαν υπο τις διαταγές μου και ίσως καταλάβεις ποιός ήμουν στον Ελληνικό Στρατό και σταματήσεις τις ειρωνείες.


Κυριάκος Μαϊόπουλος

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ
ΟΧΙ.....ΜΑΝΟΣ...
ΜΟΝΟΣ.....ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΜΕΤΑ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.