Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Συγκέντρωση της ΔΗΜΑΡ στη Διασταύρωση (28 Μαίου 2012)

4 σχόλια:

Μεδουσα είπε...

Φαινεται οτι ο κυριος προεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο οποιος μιλαει τα καλυτερα Ελληνικα του κοινοβουλιου,επιλεγει τους υποψηφιους του και με το κριτηριο της ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ.
ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ.Δυο συγγραφεις ,ενας γνωστος και αξιολογος σκηνοθετης,ενας γνωστοτατος και αριστος νευροχειρουργος,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ.Αξια εκπροσωπηση ,ασχετως ιδεολογικης ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ.Οι υποψηφιοι οφειλουν να ειναι εκ των αριστων και ουχι εκ των χειριστων ,για να υπαρχει ΗΘΟΣ,στην πολιτικη.
ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΣΩ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.
ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

http://rafinapikermistage.blogspot.com/2012/04/blog-post_8739.html
μήπως; λέω μήπως κάποιοι έχουν πολλαπλή ψήφο; Με ποιούς παει και ποιούς αφήνει η Δημαρχάρα; Νομίζει οτι ο κόσμος τρωει κουτόχορτο; ή ξωφλάει δανεικα στον γιατρό και στη συγγραφέα;

Μεδουσα είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ και στην δημοκρατια, εχουν ιση δυναμη ψηφου, με τους ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.Οι κωδικες επικοινωνιας δεν ειναι ιδιοι για ολους.Η ψηφος ειναι ιδια. Αποδωστε λοιπον τα του Καισαρος τω Καισαρει και τα του ΘΕΟΥ τω Θεω ,ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.Ο κοσμος συχνα εφαγε κουτοχορτο,ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΧΟΜΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ... ΘΕΟΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ....ΓΡΑΦΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλη μας Μεδουσα, τα κουβαδακια σου και πιο περα με τα αλλα ωριμα παιδακια! Γραφε οτι θες και να το ταχυδρομεις στην αφεντια σου!