Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ.

Δεν εγραψες καλα μωρε, κριμα τα φροντιστηρια που πληρωνω, λεει ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ γονιος.
Το καλυτερο φροντιστηριο ειναι Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.Αυτη ποιει παιδεια ,η δημοσια παιδεια ειναι απλα συμπληρωματικη και το φροντιστηριο ,μασημενο φαι, που κατεβαινει και αφοδευεται ταχιστα.Ευτυχως που γραφεις τα θεματα των πανελληνιων,και βλεπουμε και πραγματικη ποιηση και οχι ΤΡΑΓΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑ, ΤΡΑΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Αλεπουδελης κλπ κλπ κλπ του παλιου καιρου, αποχωρησαν μπροστα στα νεα ηθη...των τραγων.Υπαρχει πληρης θεωρητικη καλυψη, για το τι σημαινει η επικληση του τραγου,αλλα πρεπει να δει κανεις τις ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΑΙΤ, προσωπικων δεδομενων, ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ANONYMOUS ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

Φυσικα ου παντος πλειν ες Κορινθον ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.
ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΦΥΛΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΟ......

Τα σχολια μιας Μεδουσας δεν μετρανε
συγνωμη φιλε ,που σπαω το εμπαργκο,σε μενα θα το χρεωσουνε και αυτο οπως τον Ζορο,ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ....ριξε σημα.........

Μέδουσα

5 σχόλια:

ο σιωπηλος φιλος είπε...

η Mεδουσα δεν ειναι απλη τσουχρα
go on.......
δεν γραφω ...διαβαζω.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ BLOG.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ( ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ), ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΝΕΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ "TOP" ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΧΑΖΕΥΑΜΕ ΟΛΟ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΠΟΥΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "ΚΑΛΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ (SLICK) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΘΑ ΓΛΥΣΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ.Α ΠΑ ΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΑΚΟ ΣΗΜΕΡΑ...!"
Α ΠΑΓΕΝΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ.
ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ . ΤΟ ΕΡΗΜΩΣΕΣ ΤΟ BLOG.

Ανώνυμος είπε...

Μπλογκερ και αναγνώστες καλημέρα.Είμαι αυτός που αναρωτηθηκε για το εαν το κείμενο με το ΖΟΡΡΟ είναι το ίδιο με αυτό που ακολουθεί.
Πρώτον δεν κατάλαβα το ειρωνικό σχόλιο ότι¨ τόσο τους κόβει¨ σε ποιούς κόβει φαίνεται .
Δεύτερον, απο πού πηγάζει ο πληθυντικός.
Τρίτον, η απορία μου ήταν πραγματική, γιατί η ανάρτηση φαίνεται ως ενιαία.

Ποιά είναι αυτή η μέδουσσα που πρέπει να απαντάει σε κάθε σημαντικό ή ασήμαντο θέμα με τόση κακία δεν μπορώ να καταλάβω.
Μάλλον κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει με την προσωπική της ζωή και ασχολείται με όλους και με όλα, για να δείξει στον εαυτό της ότι κάπου υπάρχει και αυτή.

νεοραφηνιώτης

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΜΕΔΟΥΣΑ,ΔΥΟ ΔΥΟ ΠΑΝΕ.ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΔΕΝ ΒΑΡΑΜΕ ΑΚΟΜΑ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...... ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝΕ.....ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ...ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΣΥ.... Η ΦΥΣΗ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕΚΑΝΕ ΧΡΥΣΟΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ....ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ Π...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ "ΑΝΩΝΥΜΟΣ".ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΚΙΤΡΙΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ.