Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ποτέ δεν είναι αργά!

και αναφέρομαι στη δήλωση της Δημοτικής Συμβούλου Παρασκευής Χρήστου, η οποία στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Ραφήνας, που συζητηθηκαν  τα προβλήματα στη Καλλιτεχνούπολη - και όπως διαβάζω σε απόσπασμα των πρακτικών - δήλωσε "Ενδεχομένως και η ίδια ως δημοτική σύμβουλος δεν στήριξα αρκετά μέχρι σήμερα ττην περιοχή της Καλλιτεχνούπολης".

Μι δήλωση που δείχνει - αν μη τι άλλο - αυστηρή αυτοκριτική, και όχι σαν κάτι άλλους...
Περισσότερα εδώ

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαίρω την κα Χρήστου για την αυτοκριτική της, η οποία όπως φαίνεται της χρειαζότανε!
Σε αντίθεση, ο κ. Δήμαρχος της λακκούβας μαζί με τον αρμόδιο κ. Αντιδήμαρχο της λακκούβας δείχνουν ότι ζουν σε άλλο κόσμο σε άλλη εποχή με τα λεγόμενα αλλά και με τα έργα τους.
Προκαλεί απορία η τοποθέτηση του κ. Δουβίτσα που λέει ότι ο Δήμος Ρ-Π κάνει έργα στο Πικέρμι και στο Βουτζά! Μήπως ζει και αυτός σε άλλη πόλη; Δεν διαβάζει εδώ το μπλογκ; Τον πληροφορώ ότι ο κ. Δήμαρχος δεν κάνει σε καμμία περιοχή (ίσως πλην της Ραφήνας) κανένα έργο (πλην αποκομιδής σκουπιδιών). Εδώ και ενάμισυ χρόνο δεν έκλεισε ούτε μία λακκούβα και για αυτό τον ονόμασα δήμαρχο της λακκούβας.
Πικερμιεύς