Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΝΤΡΟΠΗ: Υποχρέωσαν τον κάθε Έλληνα να δώσει 1800 ευρώ δώρο σε 4 τράπεζες!

Χίλια οκτακόσια ευρώ ή περίπου τα διπλάσια αν λάβουμε υπ'όψιν μόνο τον ενεργό πληθυσμό της χώρας (6 εκατ. Έλληνες), χρεώθηκε από χθες ο κάθε Έλληνας πολίτης έναντι των ξένων δανειστών για να δοθούν 18 δισ. ευρώ στις τέσσερις μεγάλες ελληνικές ιδιωτικές τράπεζες. Απλά και μόνο επειδή πραγματικά οι τραπεζίτες κυβερνάνε (και) αυτή την χώρα!


Χθες η Εθνική, η Πειραιώς, η Eurobank και η Alpha Bank έλαβαν το ποσό των 18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) που αποτελούν μέρος από το δάνειο των 130 δισ. ευρώ που υποχρεώθηκαν να πάρουν οι Έλληνες πολίτες από την τρόϊκα.

Τα 18 δισ. ευρώ είναι η προκαταβολή των 50 δισ. ευρώ που θέλουν συνολικά οι ελληνικές τράπεζες να πάρουν. Τα κεφάλαια αυτά προορίζονται για την αναπλήρωση των ιδίων κεφαλαίων που "κουρεύτηκαν".

Σε κανέναν άλλο ιδιώτη δεν επιστρέφονται χρήματα από αυτούς που τα έχασαν λόγω "κουρέματος" πέρα από τους τραπεζίτες!

Η Εθνική έλαβε 7,43 δισ. ευρώ, η Τρ. Πειραιώς 4,7 δισ. ευρώ, η Eurobank 3,97 δισ. ευρώ και η Alpha Bank 1,9 δισ.ευρώ.
Φυσικά οι τραπεζίτες διατηρούν τον πλήρη έλεγχο των τραπεζών. Κανένα αντάλλαγμα δεν δόθηκε από τους τραπεζίτες στο ΤΧΣ καθώς εκκρεμεί η οριστικοποίηση των όρων της ανακεφαλαιοποίησης.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να καθοριστεί η αναλογία κοινών μετοχών - μετατρέψιμων ομολογιών που θα λάβει το ΤΧΣ, αλλά και οι όροι επιστροφής της βοήθειας από τους ιδιώτες μετόχους.

Πότε θα γίνει; Άγνωστο! Πώς δόθηκαν τότε τα 18 δισ. ευρώ; Μα για να γίνει αυτό διόρισαν ολόκληρο πρωθυπουργό...

Aνώνυμος

1 σχόλιο:

Μεδουσα είπε...

ΚΟΙΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ,Η προνομιουχες?Εξηγηστε την διαφορα ,για να γινει πληρως αντιληπτο το σχεδιο, ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.Δεν ειναι ντροπη, ειναι μπιζνες,που, οπως ειπε και ο Αυτοκρατωρ Βεσπασιανος,που εβαλε φορο στα δημοσια ...ουρητηρια ......το χρημα δεν μυριζει.
Η δραση ,δεν γινεται με επικληση της εντροπης,που ουτως η αλλως, δεν υπαρχει σε αυτους τους κυκλους. Γινεται με ορους γνωσης και αντεπιθεσης ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΠΛΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ, ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΦΝΗΔΙΑΣΜΟΥ.Η οικονομια εχει και αυτη τα οπλα της,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, και να μην πηγαινει με τα δρεπανια ..εναντιον των υπερηχητικων αεροπλανων.Ο πολεμος δεν ειναι ηθικον ζητημα αγαπητε μου,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ...ΠΟΛΕΜΟΣ...στην δυτικη κοινωνια,ελπιζω να αντιλαμβανεσθε,ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ.Ο μακαριτης ο Οργουελ, το ειχε προβλεψει στα εργα του και δεν ηταν προφητης,γιαυτο διαβαζεται ακομα,ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ και αφου τελειωσουν το Ελληνικο λυκειο.
Οι πολλοι, δεν ξαναπιανουν βιβλιο,ενημερωνονται στις ...καφετεριες..γραφουν στα μπλογκ ...διαβαζουν και καμμια αθλητικη ...και παπαλα...τα εμαθαν ολα .....
Μην μου πειτε οτι δεν ειναι εμφανες στο μπλογκ....ποιος κανει τι..... ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΘΕ ΑΦΕΛΗΣ......