Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο Σύυνδεσμος Εθνικής Ενότητας

Ο Σύνδεσμος συγκάλεσε άμεσα, την πρώτη Κυριακή μετά τις εκλογές στις 13 Μαΐου 2012 στη Λάρισα, την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος όπου συλλογικά και δημοκρατικά αποφάσισε την μη συμμετοχή του στις εκλογές της 17ης Ιουνίου καθώς επίσης απέρριψε τις προτάσεις συνεργασίας με πολιτικά κόμματα τα οποία βαρύνονται με ενοχές για το σημερινό καταθλιπτικό αδιέξοδο εκατομμυρίων πολιτών στην Πατρίδα μας.
Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από πολιτικά κόμματα παλαιά και νέα για εκλογικές συνεργασίες επέλεξε να κρατήσει την εντιμότητά του, την ειλικρίνειά του και να ταυτίσει τα λόγια με τις πράξεις του. Διότι ως πολιτικό κόμμα το οποίο προήλθε από πολιτική πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών δεν είχε κανένα δικαίωμα να εκθέσει εκείνο το πολύτιμο εθνικό κεφάλαιο το οποίο εμπιστεύεται η μεγάλη πλειοψηφία του Λαού μας.

Περισσότερα εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"συλλογικά και δημοκρατικά αποφάσισε την μη συμμετοχή του στις εκλογές της 17ης Ιουνίου"
Θέλουν να είναι παρόντες δια... της απουσίας τους! Τόσο τους κόβει τι να κάνουμε.
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

υπενθυμισις, μονος ,οχι Μανος