Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Natural Beauty Tips

Μόνο αν θέλεις να δείς τα tips, κάνεις κλικ και συνεχίζεις



Αυτή η ανάρτηση είναι ένα πείραμα! Το 95% των ανδρών κάνει κλικ για να δει....tits ... αλλά ο τίτλος λέει tips!

Αν είστε στο 5% και σας ενδιαφερουν τα Beauty Tips διαβάστε...

Tο κλειδί για όμορφο δέρμα τo καλοκαίρι, είναι η άφθονη κατανάλωση νερού και  η αντιλιακή προστασία.
Καταναλώστε 2,5 λίτρα νερο την ημέρα. Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και ιδρώνετε υπαρχει ο κίνδυνος της αφυδατωσης που συνεπάγετε θαμπό και κουρασμένο δέρμα.
Αντικαταστήτε την κρεμα ημέρας που χρησιμοποιούσατε το χειμώνα με μια αντιλιακή προσώπου πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία. Αποφύγετε τις λιπαρες γιατι μπουκωνουν το δερμα, ειναι ακαταλληλες  να χρησιμοποιηθουν για βαση πρωινου μακιγιάζ και γενικοτερα ειναι καλες μονο για την παραλία οχι για την πόλη. Προσωπικά προτεινω την lierac me 50 δείκτη προστασίας.
Aλλος ενας συμπληρωματικός τρόπος για να ομορφυνετε το δέρμα σας ειναι οι μασκες. Ακομη και αν δεν έχετε συνηθησει να τις αγοραζετε ειναι πολυ ευκολο να τις φτιαξετε μονες σας με πολυ απλα υλικα. Σας προτεινω τις παρακάτω: 
Μάσκα από γιαούρτι για όλους τους τύπους δέρματος
Η μάσκα αυτή είναι ιδανική για τις επιδερμίδες που έχουν καεί από τον ήλιο καθώς και για όλoυς τους τύπους δέρματος.
Συστατικά:
  • 1 κουταλάκι γιαούρτι σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κουταλάκι ρευστό μέλι 
Εκτέλεση:
Αναμιγνύετε τα υλικά και απλώνετε την μάσκα στο δέρμα σας. Αφήστε την για 15 λεπτά, πλύντε το πρόσωπό σας και σκουπίστε το με καθαρό πανί. Συνεχίστε με την υδατική σας κρέμα.
Μάσκα μπανάνας για λιπαρά δέρματα
Η μάσκα αυτή καταπραΰνει το δέρμα.
Συστατικά:
  • 1 μπανάνα κατα προτίμηση ώριμη (μπορείτε να φυλάξετε τις ώριμες μπανάνες στο ψυγείο αλλά θα χρειαστεί να την αφήσετε να ξεπαγώσει πριν την χρήση)
  • 1 κουταλάκι μέλι
  • 1 πορτοκάλι ή λεμόνι 
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε καλά την μπανάνα με το μέλι. Προσθέστε μερικές σταγόνες χυμό προρτοκαλιού ή λεμονιού. Απλώστε
Μάσκα φράουλας για λιπαρά δέρματα
Οι φράουλες και ο χυμός λεμονιού περιέχουν φυσικά τονωτικά.
Σημείωση: Πρόκειται για διπλή δόση, επομένως είτε θα πρέπει να υπολογίσετε την μισή δόση ή να καλέσετε και κάποια φίλη σας.
Συστατικά:
  • 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
  • 2 ασπράδια αυγού
  • 3 κουταλάκια μέλι
  • 1 φλυτζάνι φράουλες 
Εκτέλεση:
Χτυπήστε στο μπλέντερ τα παραπάνω υλικά. Απλώστε την μάσκα στο δέρμα σας για 10 λεπτά. Ξεβγάλτε.την στο πρόσωπο για 15 λεπτά και ξεβγάλτε καλά με βρεγμένο πανί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: