Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Προχωράει κανονικά!

Ας περιμένουμε μέχρι αύριο , που θα το πεί ο Δήμαρχος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν είχε δημοπρατηθεί όπως αρχικά είχε αποφασισθεί θα στοίχιζε στο Δήμο περίπου 20000,00 ευρώ και θα είχε τελειώσει από το Νοέμβριο 2011. Τώρα θα στοιχίσει περίπου 35000,00 ευρώ και δεν έχει ακόμη τελειώσει. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος της λακκούβας (δεν έχει κλείσει καμία!) όχι μόνο δεν κάνει έργα αλλά φαίνεται φροντίζει να κοστίζουν περισσότερο. Δεν βαριέσαι για αυτό ακρίβυνε κατά πολύ τους δημοτικούς φόρους... Έννοια του και οι εκλογές δεν είναι και πολύ μακριά.
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Στην οικονομική επιτροπή που αποφάσισε ομόφωνα την ακύρωση της δημοπράτησης του έργου και την απευθείας ανάθεση στη δημοτική επιχείρηση μετέχει και η αντιπολίτευση. Και βέβαια προέχει η κατασκευή γηπέδου 5Χ5 παρά το κλείσιμο της λακούβας.