Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στη τελευταία δημοσκόπηση

Περισσσότερα εδώ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά την VPRC, έρχεται νέα πανελλαδική δημοσκόπηση, του Πανεπιστημίου Πατρών αυτή την φορά (χωρίς αναγωγή των αναποφάσιστων), όχι απλώς δείχνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τον εμφανίζει να προηγείται και με διαφορά 10 μονάδων έναντι της ΝΔ ήτοι 26,2%, ενώ έναντι 15,2%. Τρίτο έρχεται το ΠΑΣΟΚ με 11,7%, με εμφανώς μειωμένα τα ποσοστά του.

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση δείχνει εκτόξευση των ποσοστών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή το οποίο καταλαμβάνει την τέταρτη θέση με ποσοστό 8,7%.
Ακολουθούν το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστά 5,6% και 5,4% αντίστοιχα. Επιπρόσθετα η συνεργασία Μάνου – Τζήμερου φαίνεται να αποδίδει, μιας και μπαίνουν στη Βουλή με ποσοστό 4,3%. Τέλος τη δυναμική της φαίνεται να χάνει η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη η οποία βλέπει το ποσοστό της να πέφτει στο 3,8%.
Εκτός Βουλής ΛΑ.Ο.Σ. (2,4%), Οικολόγοι - Πράσινοι (1,0%) οι οποίοι λεηλατούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ Επίσης το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 11,8%.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην παράσταση νίκης της συγκεκριμένης δημοσκόπησης προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ 29%, με ενώ ακολουθεί η ΝΔ με 26,7%.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μεδουσα είπε...

ΗΡΘΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ....ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ...ΤΥΠΟΥ ΝΙΓΗΡΙΑΣ.
Μονο που το λενε πιο κομψα....
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.Αυτο πλεον ειναι εως υποπτο...δεν μπορει ,να μην το βλεπει.Η μελετη του Πανεπιστημιου εγινε στην Πατρα?Ειναι καθοριστικο, το που εγινε και με τι δειγμα.ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ,Η ΝΑ ΨΕΥΔΕΣΑΙ,ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ,ειναι συχνοτατο στους επιστημονικους κυκλους,οταν διακυβευονται συμφεροντα πχ....φαρμακων ... ΟΘΕΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ...18 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ....ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ,ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ, ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΛΛΑΞ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ....ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΧΙΣΗ,ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ,ΠΟΥ ΠΟΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ.ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ , ΝΔ Η ΠΑΣΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΚΕΧΑ Η ΧΡΙΣΤΟ, ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ Η ΠΕΙΝΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.

ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟ % ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ.ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ (ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ).ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ "..ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΤΗ ΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ..." ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

Μεδουσα είπε...

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ,Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ,Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΛΠ ΚΛΠ
Συναισθημα βεβαιως δεν ειναι η βλακεια.Αναμεσα σε εναν συναισθηματικα λειτουργουντα ,και ενα βλακα ,υπαρχει διαφορα.Το συναισθημα ειναι μεν απατηλο, αλλα προσωρινο και μεταβαλομενο.Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ.Μονον η παιδεια μπορει να βελτιωσει την βλακεια.Μονο που η δημοσια παιδεια, ειναι προσανατολισμενη να αποβλακωνει και τα εξυπνα παιδια.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΟΠΩΣ Η ΚΛΟΠΗ, Ο ΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΣΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΟ" ΑΝΩ ΤΟΥ 20% ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 10% ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ".

Μεδουσα είπε...

ΑΝ ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΒΛΑΞ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΛΗΡΩΣ.
ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΩΝ ΦΑΥΛΟΣ,Ο ΠΛΑΤΩΝ ΤΟ ΕΙΠΕ.
Οσο για την δημοσια παιδεια ,της δινετε ποντους ,θεωρωντας οτι εχει ΣΤΟΧΟ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ. Σας βεβαιω ,εξ ιδιας πειρας, οτι και η ιδιωτικη Ελληνικη,ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΕΧΕΙ.Εξ αλλου αν δεν το ξερετε, ακολουθουν το Ελληνικο εκπαιδευτικο προγραμμα και εχουν Ελληνες καθηγητες.Μονον τα αλλης εθνικοτητας σχολεια, ακολουθουν προγραμματα αλλων χωρων ,.πχ το Σαιν Καθρινς το αγγλικο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,αλλα εκει φοιτουν ξενογλωσσα παιδια κυριως.Οθεν κυριε μου, δημοσια η ιδιωτικη ,αν παραμενει ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ,ΜΟΝΟΝ ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ FACILITIES ΕΧΟΥΝ.Μην μυθοποιειτε την ιδιωτικη Ελληνικη ΠΑΙΔΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΙΝΑΙ.Το μονον αξιον λογου, ειναι η καλη εκμαθηση ξενων γλωσσων,και οι καλες γνωρημιες, οπως επισης ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.Πιστεψτε με τα Ξερω απο μεσα, προς τι το μισος, για ενα πανακριβο status ,γιατι περι αυτου προκειται,εξ ισου αναποτελεσματικο,ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ .....ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ,νομιζοντας οτι κατι κανουν.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΘΥΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ. Η ΚΑΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΩΣ ...ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ....ΓΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.Τα υπολοιπα ειναι συζητησημα, πως μπορει να επιτευχθει και εκει υπαρχει απο το Φιλανδικο μοντελο, μεχρι το Ιαπωνικο.ΜΗΝ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΣΘΕ ΜΕ ΙΔΕΕΣ, ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΕΒΑΙΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΑ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ,Η ΣΚΕΨΗ,ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ, ΕΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΥΣ.Και φυσικα δεν προτεινετε να εισαγουμε ....ξενους δασκαλους....ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ . Επισης πιστεψτε με,ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ, δεν ειναι οτι το καλυτερο,για τον απλουστατο λογο οτι ειναι παιδια, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ.ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ,ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΚΟΧΩΝΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΣΑΛΕΙΜΕΝΑ.ΤΥΠΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ.