Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ημέρα μνήμης...

...και η φωτογραφία απο Σ.Μ αφιερωμένη σε όλους όσους ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!

1 σχόλιο:

Μεδουσα είπε...

Εαλω η πολις.

Οι αρχαιοι Αιγυπτιοι με πολιτισμο δυο χιλιετιων αρχαιοτερο των Ελληνων, τους ονομαζαν ΑΕΙ ΠΑΙΔΕΣ.
Αν φταει σε κατι αυτος ο λαος,στην σημερινη κριση ,ειναι γιατι ηταν ΑΕΙ ΠΑΙΣ.ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ,ΤΟ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ.
Το τιμωρεις με μετρο και το πειθεις ,ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ.
Η τεραστια ευθυνη των πολιτικων εγκειται στο γεγονος,οτι εκπαιδευσαν λαθος ενα παιδι,με το κακο παραδειγμα τους και τωρα δεν μπορουν να το μαζεψουν.
Και οπως συμβαινει και στην ζωη ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ,ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ.Πολλοι ξενοι ηγετες, νομιζουν οτι παραμενουμε ΑΕΙ ΠΑΙΔΕΣ, γιαυτο μας κουνανε το δαχτυλο.Εκει υπαρχει μια λαικη απαντηση.ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ.
Πολλοι δεν θα επιβιωσουν σε αυτη την κριση και λιγοτερες ελπιδες εχουν οι μεγαλυτεροι.Αυτοι ειναι πολυ αργα να ξεμαθουν.Αυτα τα παλια μυαλα που περιμενουν ακομα την σωτηρια ανωθεν ,τα αφηνει κανεις να κανουν λειτανειες να σωθει η πολις.
Η ιστορικη πραγματικοτητα ΕΙΝΑΙ, οτι στην πολη πολεμησαν τον Μωαμεθ τον πορθητη , Ο Παλαιολογος με 15000 κυριως μισθοφορικο στρατο μαζι με 7000 Γενουατες.70 000 ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ 300ΟΟΟ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ, απλως
εκαναν δεησεις.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, και δεν ειναι λογια της Μεδουσας .Αν δεν ξερει κανεις την πραγματικη ιστορια,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ και αναλωνεται σε κλαυθμους και οδυρμους, για την κακη του μοιρα ΟΝΤΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ. Δεν εθεσα καν το θεμα της ΠΑΠΙΚΗΣ ΤΙΑΡΑΣ, γιατι ξερω πλεον τι ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ και ουδεμια συνομιλια τυφλων με κωφαλαλους δεν μου ειναι επιθυμητη.Αυτοι που ξερουν ιστορια,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ .Οι υπολοιποι ΑΕΙ ΠΑΙΔΕΣ.