Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Γυμναστράδα Ραφήνας 2012


Σάββατο 2 Ιουνίου 2012, ΩΡΑ: 6 το απόγευμα, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ
Δείτε το πρόγραμμα εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα συγνωμη ο Ακης τωρα τα εφαγε. Οι δημοσιογραφοι δεν τα ξερανε? απλα επειδη πηγαινε για Πρωθυπουργος κανανε την παπια!!

Εχει μεγαλη πλακα, ολοι δεν ...ηξεραν τιποτα!!

Η.Α

Ανώνυμος είπε...

Γυμναστραδα...σαν σε αστακομακαροναδα Σοσιαλιστικη μου ακουγεται κ.Μπαταλη...αληθεια καποιος μου ειπε οτι τωρα ειστε με τον Τσυριζα...

Μεδουσα είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.


Επειδη τα πραγματα μπορει να μοιαζουν, αλλα δεν ειναι ιδια,ΘΥΜΙΖΩ.

1 Ο Τσιπρας δεν ειναι γιος πρωθυπουργου ,που ελεω μπαμπα,ηρθε Αμερικανοσπουδασμενος,να παραλαβει ενα κομα.ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗΝ.Δεν πηγε στο Αμερικανικο κολεγιο.
2 Δεν διοριστηκε στο δημοσιο απο τον αντιπαλο πρωθυπουργο του μπαμπα ,σε υψηλομισθη κρατικη θεση.
3 δεν ιδρυσε κομα,διαλυοντας το κομα του μπαμπα.Μπηκε σε ενα κομα που προυπηρχε.
4 Δεν ειμαστε στο 1974 .ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2012 ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Το κοινο σημειο ειναι, οτι και οι δυο, διεμβολισαν τα δυο διεφθαρμενα κοματα εξουσιας με παρομοιο τροπο.
Ο Τσιπρας ειναι το λαικο παιδι,του δημοσιου σχολειου,που ανδρωθηκε μεσα σε αριστερα κοματα.Ειναι νεος εχει μωρα παιδια ,δεν υπηρξε δημοσιος υπαλληλος,και καταφερνει με ελιγμους ,να συσπειρωνει το ετεροκλητο πληθος ενος συνασπισμου ,που βρεθηκε τραυματισμενος, απο την αποχωρηση των σοφων ...γεροντων.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ,που διεκδικει την βασιλοπουλα απο το πριγκιποπουλο με το χρυσο σαμαρι.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΤΙΜΙΟΣ,ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ.Στους ενηλικες,υπαρχει η γνωση και η κριση ,να αντιλαμβανονται οτι ,στην ζωη τα πραγματα δεν ειναι οπως στα παραμυθια.ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ,γιατι μπορει να αποκοιμηθουν και οταν ξυπνησουν ,να βρουν νεκρη την γιαγια που ελεγε το παραμυθι.