Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η Μεδουσα αντικρυζει την κυρια υπερμαχο του Νιγηρα.

...λίγο πριν τη βουτιά, λίγο πριν την τσιμπήσει η Μέδουσα
Η κυρια ΔΝΤ ηταν υπουργος στην Γαλλια και πηγαινοερχοταν στην ΕΕ, οταν με την συμφωνια και την ανοχη της, ΑΝΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και διδονταν αβερτα κουβερτα ,τα δανεια στους ιθαγενεις.
Ανελαβε το ΔΝΤ, αντικαθιστωντας τον σεξομανη, πρωην διοικητη ,που τον τρεχουν στα δικαστηρια.Αμεσως κατηγορηθηκε, απο τον διεθνη τυπο για διακοποδωρακια που επαιρνε,αλλα την καλυψε ο ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΣ ΓΑΛΛΟΣ.
Προσωπα και πραγματα της ηταν γνωστα, με δεδομενο οτι ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΜ ΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,στα πλαισια του ανταγωνισμου των αγορων.Αφηνε λοιπον τους ιθαγενεις, στην αγνοια τους και εκανε συμφωνιες με τους διεφθαρμενους ,ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ,γιατι ειχαν βρει κοινη γλωσσα.
Οταν ξαφνικα οι ιθαγενεις ψηφισαν αλλους,κινδυνευαν οι συμφωνιες να τιναχτουν στον αερα.Ανα καλυψαν ξαφνικα, οτι το πεταγμα της Ελληνικης πεταλουδας,που βγηκε απο κουκουλι που το θεωρουσαν ψοφιο,ειναι επικινδυνο για την συμφωνια.Πεσανε λοιπον ατσαλα,να κανουν δηλωσεις περι Νιγηρα,χωρις να αντιλαμβανονται οτι το pig που κλωτσαει τον φραχτη των συμφωνιων ,με καθε δηλωση παιρνει ποντους και δυναμωνει.Αυτο ειναι το μεγα ζητημα και οχι τα 200 δις μετα το κουρεμμα,σταγων εν τω ωκεανω ,αναμεσα στα αλλα pigs.TO MEΓA ZHTHMA EINAI ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΩΤΣΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ PIGS,γιαυτο πασει θυσια πρεπει, να το σταματησουν.ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΤΣΙΠΡΑ?
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΥΡΙΩΝ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΙΓΗΡΑ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.
Αυτη ειναι και η ΜΟΝΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ,η αγνοια των συμφωνιων των αγορων με τα κρατη και τους θεσμικους επενδυτες,τα διεθνη τσακαλια δηλαδη.Αυτα με τα οποια εχει βρει τροπο να συναλασσεται η κυρια υπερμαχος των πεινασμενων παιδιων του Νιγηρα, που εξαπαταει την υφηλιο ,ΟΔΥΡΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ UNESCO KYΡIA MOY, AN ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΥΤΕ ΔΩΡΑΚΙΑ.ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ...ΑΜΙΣΘΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ .....ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΓΟΡΙ.Εκτος αν θελετε να το βοηθησετε,γιατι ειναι και ομορφο,λατινικου τυπου,ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΓΗΡΑΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.

Μέδουσα

2 σχόλια:

Μεδουσα είπε...

Πριν η Μεδουσα λαλησει τρις(γιατι θα υπαρχει και συνεχεια)αδειασαν την Κυρια,ο πρωθυπουργος της χωρας της,και η Γκαρντιαν, που δεν κατευθυνεται βεβαια απο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Απεκαλυψαν οτι η κυρια που κουναει το δαχτυλο περι ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ δεν πληρωνει φορο για τον μισθο της.ΕΧΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ.Την κουρευει Συριζα ,ολος ο διεθνης τυπος.
15000 μπλογκερ την κατακεραυνωνουν ,στην ιστοσελιδα της,αναστατωθηκε μεχρι και ο προεδρος,και ανοιξε ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.Δεν χρειασθηκε να κανει τιποτα ,ο Τσιπρας,οι Ελληνες ειναι οι πιο κυριοι ,σε αυτα που της σερνει Ευρωπη και Αμερικη.ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΙΚΙΝΙΟΥ,ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
..... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΞΕΒ......
Η ΜΕΔΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ .....ΣΑΠΙΑ.

Μεδουσα είπε...

Χασατε την ψυχραιμια σας μανταμ και αυτο δειχνει ποσα πολλα, διακυβευονται για σας.Μιλησατε για σκοινι στο σπιτι του κρεμασμενου Νιγηριανου.ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ.
ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΣΟ ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΩΣΗ. ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΣΑΣ.Μην βιαζεσθε τοσο να κλεισετε υποθεσεις πριν τις Γερμανικες,και Αμερικανικες εκλογες,γιατι μπορει να σας βγει καμμια καμαριερα, εκει στην Αφρικη που κανετε διακοπες,η κανενας μουτσος σε καποιο κοτερο απο αυτα που σας παραχωρουν δωρεαν, διαφοροι φιλανθρωποι επιχειρηματιες ,επενδυτες και να πατε να συναντησετε τον προκατοχο σας.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ.... ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΗΓΜΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕ....

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.