Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

H Αμερική θέλει πάση θυσία Τσίπρα!

2 σχόλια:

Μεδουσα είπε...

Η Λαγκαρντ ψηφιζει Τσιπρα.Του στρωνουντο το χαλι,με τις αψυχολογητες δηλωσεις τους.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.Αυτο εχει δυο εκδοχες,και δεν εχει καμμια σχεση με δηλωσεις και κωλοτουμπες, των ντοπιων.Ελπιζω να γινει ΕΜΦΑΝΕΣ ,πριν τις εκλογες,τι κρυβει αυτη η επιθεση ,που ειναι τοσο γκροτεσκα ,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.Παντως της τραβηξαν λιγο το αυτι,ενα το κρατουμενο,μετα ερχεται ο Μπαροζο,Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ,που δανειζε αφειδως,ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ. Πιστευει κανεις το ασσοσιειτεντ πρεςς η ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΩΝ ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ?ΔΥΟ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 18 ΗΜΕΡΕΣ ....ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΕΙ ....ΠΙΟ ΠΕΡΑ...ΤΟ ΚΟΛΠΟ GROSSO ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΧΑΡΤΙ?Ισπανος ,Ιταλος,Γαλλος η Γερμανος?ποιος εχει τον μπαλαντερ Αμερικανο?Αυτες ειναι αποριες και οχι τι δηλωνει ο καθε κωλοτουμπας,που παιζει πρεφα,στο καφενειο του χωριου με συνταξιουχους.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως τον θέλουν για να ψηφίζει αργότερα και άλλα αντεργατικά μέτρα. Κάτι σαν τον Ανδρέα που μετά της πρώτες αυξήσεις ήρθαν πληθωρισμός, αύξηση κατακόρυφα δημοσίου χρέους, βάσεις δεν έφυγαν, απαγόρευση αυξήσεων στους μισθούς για δύο χρόνια και διάφορες λαμογιές που δημιούργησαν μία νέα τάξη πλουσίων με... μούσι. Όπως και στο δημόσιο είχαν αυξηθεί στο κατακόρυφο οι προσλήψεις μουσάτων ή μυστακοφόρων.
Πικερμιεύς