Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Από τη Ραφήνα ξεκινάει το Ηellenic Beach Soccer League 2012!


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Ραφήνα, η συνέντευξη τύπου της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου άμμου, που αφορούσε την πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer 2012, η οποία θα διεξαχθεί στην παραλία της Ραφήνας.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Άμμου, Κώστας Μότσης αφού ευχαρίστησε κατ’ αρχή τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Ν. Δημητρόπουλο, τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργο Χριστόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Π. Μπατάλη και τον Πρόεδρο της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου «Α.Ο. Τριγλία» Γ. Χαχολάκη, χωρίς  τη συμβολή των οποίων θα ήταν δύσκολη η διοργάνωση του πρωταθλήματος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των αγώνων. 

Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: