Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ασήμαντο, αλλά θέλει προσοχή...

Και δεν αφορά κανενα συγκεκριμένο Δήμο.
Συνηθίζουν οι Δήμοι και προκειμένου να ξεβρωμίζουν τους αποθηκευτικούς τους χώρους να καταστρέφουν κάποια κινητά πράγματα αξίας.
Για να κααταστραφούν όμως πρέπει να γνωομοδοτήσει μια επιτροπή.
Προσοχή λοιπόν.  
Η επιτροπή για να γνωμοδοτήσει, να ζητήσει να δεί όλα τα κινητά πράγματα άνευ αξίας , που θα καταστραφούν και όχι να βάλει την υπογραφή της στις καταστάσεις που θα προσκομιστούν.

Ένας Δημότης
 
ΥΓ. Ένα πουλάκι που έφυγε απο το κλουβί, κελάηδησε και είπε ότι πολλά πράγματα που "χάθηκαν" μέσα στην αναμπαμπούλα,  θα είναι μέσα στη κατάσταση των κινητών άνευ αξίας για καταστροφή.

ΚΜ είπε...
Ίσως καλό θα ήταν η επιτροπή να τα βλέπει τα προς καταστροφή κινητά και το γράφω καλοπροαίρετα χωρίς να υιοθετώ το σενάριο που γράφει ο Δημότης παραπάνω, αλλά να τα βλέπει μήπως κάποια απο τα προς καταστροφή υλικά θα μπορούσαν να εκποιηθούν και να έχει ένα μικρό όφελος ο Δήμος..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για πες τι κατέστρεψε πάλι ο Χαρχούδας;
Πικερμιεύς