Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο κουμπάρος, του κουμπάρου, τω κουμπάρω, τον κουμπάρον, ω Πρόεδρε - Διευθυντά - Γραμματέα κλπ.

Φίλτατο blog, άπαντες έχουμε μείνει εντυπωσιασμένοι από τη διαφάνεια και την αξιοκρατία που κυριαρχεί στους κόλπους μιας τυχαίας, φανταστικής Δημοτικής Αρχής, για την οποία ακούγονται τα εξής φαιδρά:


- Αρχικά, λέει, ορίστηκε η σύζυγος του ενός κουμπάρου ως δεύτερη ιδιαιτέρα γραμματεύς (γιατί η πρώτη δεν αρκούσε!). Για να ξέρουμε ποιος διευθύνει τα πράγματα στο Δήμο… 

- Στη συνέχεια, λέει, διορίστηκε ο αδελφός του κ. Δημάρχου ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει…  

- Μετά διορίστηκε ο έτερος κουμπάρος ως Διευθύνων Σύμβουλος της εν λόγω Δημοτικής Επιχείρησης Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας. Ουδείς γνωρίζει ποιό άλλο Νομικό Πρόσωπο έχει "διοικήσει" ο κύριος και έρχεται να προσθέσει την "πολύτιμη" εμπειρία του στα δημοτικά πεπραγμένα… 

- Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα: Διορίστηκε, λέει, η προσωπική γραμματέας στο επαγγελματικό γραφείο του κ. Δημάρχου ως Αντιδήμαρχος - Αναπληρώτρια Δήμαρχος - Υπεύθυνη Για Όλους Και Για Όλα, με καθήκοντα δηλαδή τόσο ευρεία που ούτε ο Δήμαρχος δεν έχει. 

Αν μη τι άλλο, στον φανταστικό αυτό Δήμο, είναι πλέον οικογενειακό το "μαγαζί". Αλήθεια, έχει μείνει κανένας κουμπάρος ή άλλος συγγενής που δεν έχει βολευτεί ακόμη; 

Φιλικά,
Αραφηνιώτης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αφού τοποθέτησε τόσους έμπιστους, συγγενείς, παρατρεχάμενους κλπ. μπορεί και αυτός να παραιτηθεί. Όλοι οι άλλοι θα είναι αντ'αυτού!
Πικερμιεύς
Σημ. ο Δήμαρχος που έθαψε τον εθελοντισμό (τουλάχιστον στο Πικέρμι) και δεν κατάφερε ακόμη να λειτουργήσει το πυροφυλάκειο Πικερμίου, ετοιμάζει αύριο άλλη μια φιέστα δήθεν για τους εθελοντές στη Ραφήνα. Αφήστε τον να είναι μόνος του με τους δημοσιογράφους. Εμείς περιμένουμε να δούμε αν θάρθει κάποτε κατά Πικέρμι μεριά.

Ανώνυμος είπε...

Αν το να βαλεις ιδιατερα γραμματεα σου ενα εμπιστο προσωπο σου και να βαλεις αντιδημαρχο, μετα απο μια 2ετια την δευτερη σε σταυρους δημοτικη συμβουλο, γραμματεα του επαγγελματικου σου γραφειου, ειναι μεμπτα.. τοτε ειναι η κριση σας θλιβερη..
Να σας ενημερωσω μαλιστα οτι η συγκεκριμενη αντιδημαρχος για την οποια μιλατε κανει τοση εργασια σε ενα σωρο δημοτικα ποστα, που αν δεν εισασταν κακοηθης ή ανενημερωτος, θα επρεπε να ντρεπεστε!! Εκτος αν εσεις προσφερετε κατι περισσοτερο, που θα κρινοταν αν ξεραμε ποιος ειστε..

Θεατης..

Ανώνυμος είπε...

Ενα ςκουμπάρος του ξέφυγε.
Αυτός είχε αξιοπρέπεια και έφυγε ενώ του χρωστάνε

Ανώνυμος είπε...

Τι καλυτερο απ΄'όλα είναι το "σκεπτικό" της απόφασης ότι σε περίπτωση απουσίας της αντιδημάρχου-γραμματέας θα την αναπληρώνει ο δήμαρχος.
Ποιός είναι πάνω και ποιός είναι κάτω;Μπλέξαμε τα μπούτια μας.