Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Άξιος ο Αρχηγός....

Δυσμενή σχόλια προκάλεσε η παρουσία του Αρχηγού της Πυροσβεστικής κατά την παράδοση-παραλαβή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Ο κ. Μπονάτσος πήγε να υποβάλει τα σέβη του στον κ. Δένδια, την τραγική στιγμή που γινόταν η κηδεία του 28χρονου  πυροσβέστη, ο οποίος είχε πάρει μέρος στην κατάσβεση της φωτιάς στην Ελευσίνα. Θα περιμέναμε  εκείνη την ώρα αν μη τι άλλο ο κ. Μπονάτσος να είχε πάει κοντά στους συγγενείς της οικογένειας. 
 
Πηγή Crimesonair

Αλλά και ο Δένδιας ώρα που βρήκε;
Δε μπορούσε να κάνει την τελετή δύο ώρες αργότερα;
Απο κάτι τέτοιες ...... καταλαβαίνεις την ανύπαρκτη ποιότητα των ανθρώπων και ας έχουν και χίλια πτυχία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι η ανύπαρκτη ποιότητα, αλλά είναι ότι δεν ξέρει που του παν τα τέσσερα ο νέος υπουργός. Μέχρι να λειτουργήσει αυτό το υπουργείο και μέχρι να αποδεσμεύσουν τους 8000+ αστυνομικούς που φυλάνε παρατρεχάμενους και να τους χρησιμοποιήσουν για την ασφάλεια των πολιτών, ας ονομάζουμε το υπουργείο με το παλιό του όνομα.
Εάν κάποτε λειτουργήσει κατα πως πρέπει (και αυτό οφείλεται και εξαρτάται από τους πολιτικούς, τότε να το πούμε Υ. Προστασίας του Πολίτη.
Πικερμιεύς