Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Παραιτήσεων συνέχεια...

Ούτε ο αδερφός του δημάρχου κατάφερε να αντέξει τα τεκτενόμενα στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και ειδικότερα στη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης & Αξιοποίησης Ακινήτων (Δ.Ε.Α.Α.Π.).
Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου δίνοντας ένα ακόμα ηχηρό χαστούκι στη διοίκηση της παράταξης "Δημοτική Αλλαγή" και στο δήμαρχο και αδερφό του Γιώργο Χριστόπουλο.
Η αντικατάστασή του από τον Πικερμιώτη (εκ Ντραφίου) κ. Θεόφιλο Σαραντίδη, υποψήφιο με την παράταξη του δημάρχου θυμίζει τακτική  ισορροπιών και όχι κίνηση προς την πραγματική αναβάθμιση της λειτουργίας της επῖχείρησης.
Τα στελέχη τελειώνουν και το τούννελ παραμένει σκοτεινό.
Το κέλυφος της πρώην Δ.Ε.Α.Ρ. που μετεξελίχθηκε σε Δ.Ε.Α.Α.Π. είανι μια επιχείρηση χωρίς παραγωγική δραστηριότητα, αφού στην ουσία επιχορηγείται με την παραχώρηση λειτουργίας του χώρου στάθμευσης της παραλίας, την παραχώρηση λειτουργίας των αναψυκτηρίων του Πάρκου Καραμανλή και Διασταύρωσης, των εισοδημάτων δυο "περιπτέρων " στο Ντράφι και των δυο-τριών αναθέσεων που επιτρέπει πλέον ο 'Καλλικράτης"από το Δήμο.
Ποτέ μέχρι σήμερα η επιχείρηση δεν μπήκε πραγματικά σε διαδικασίες διαγωνισμών που θα κατέβαζαν το κόστος κατασκευής των έργων και εξελίχθηκε σε ένα "κουφάρι" που χρηματοδοτείται από τον δημοτικό κουρβανά και αυτό αποτέλεσε το βασικό λόγο απομάκρυνσης άξιων ανθρώπων που πέρασαν από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, όπως ο κ. Πολυριαλάς, αρχιμηχανικός  σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία και άνθρωπος της προσφοράς. 
Η επιχείρηση τὠρα έχει μετά από πολλές αλλαγές (παραίτηση Αντενούτσι και Πολυριαλά) στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τον απόστρατο κ. Γανιάρη, πρώην άσπονδο φίλο του δημάρχου και έναν από τους κουμπάρους του στην ατελείωτη κουμπαροκρατία.  
Α. Κ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κατρακύλα της παράταξης του κ. Δημάρχου δεν έχει τελειωμό. Όποιος είναι λιγάκι σοβαρός δεν αντέχει. Άντε γρήγορα η επόμενη παραίτηση!
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?
(ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ)ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.



ΕΚ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΡΟΥΜ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Και η πράξη της αντιπολίτευσης προυποθέτει να διαθέτουν στοιχειώδεις ικανότητες φίλτατε. Συνεπώς δεν βλέπω να κάνουν ούτε αυτό.
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Μη ξεχνάτε οτι η παραιτηθείσα Αντιδήμαρχος ήταν κουμπάρα του επίσης παραιτηθέντος αδελφού, οπότε καλά έκανε και παραιτήθηκε ο δεύτερος αφού είχε χρεωθεί την καθόλα "τίποτα" και ανεπαρκέστατη κουμπάρα του.