Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Δεκαέξι (16) πεντάμηνες προσλήψεις στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Η ανακοίνωση για τις προσλήψεις κυκλοφόρησε στις 29 Φεβρουαρίου 2012 ... και γράφει για την προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει απο την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης σε τοπικές εφημερίδες ή της αναρτησής της στα γραφεία του Δικαιούχου, εφόσον η ανάρτηση είναι μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Εδώ όμως γράφει ότι ...

"Η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει στις   2 /07/2012 και λήγει στις 11 /07/2012 από τις 09.00 π.μ έως τις 14.00 μ.μ.  και θα πραγματοποιείται είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΣΜΟΙ (Ε.Κ.Π.Ε.ΘΕ), Ομήρου 54, Τ.Κ. 10672 Αθήνα, υπόψη κας Ανδρωνά Κατερίνας."

Ξεκάθαρα όλα!

Δείτε τις ειδικότητες στο http://www.rpn.gr 

Και για να ευθυμίσουμε και λίγο είναι αυτό που γράφαμε πέρσι τέτοια εποχή 

Μεταξύ των προσληφθέντων είναι και έξι (6) άτομα με 5μηνη σύμβαση  για "Δημιουργία ομάδας εθελοντών που θα κινητοποιήσουν τους πολίτες για τον εθελοντισμό, καταγραφή εθελοντών, ηλεκτρονική επικοινωνία και δικτύωση έργου."

Έχουν άδικο όσοι λένε "άντε να έρθει να εγκατασταθεί η Τρόικα να μπει μια τάξη"

Κυριάκος Μαϊόπουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τη δημιουργία ομάδας που θα κινητοποιήσει πολίτες προς τον εθελοντισμό τη βλέπω θετική. Όποιος μπορεί ας τεθεί στη διάθεση του Δήμου Ρ-Π προσφέροντας ότι μπορεί.
Πικερμιεύς