Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Τα δύο γήπεδα 5 Χ 5 στο Δήμο Ραφήνας (Πικερμίου)

Επειδή άκουσα όλα αυτα  για τα δύο γήπεδα 5 Χ 5 (Πήρε ο π. Δήμαρχος χρήματα για να κάνει δύο γήπεδα 5 Χ 5 δεν έκανε κανένα και τα χρήματα τα διέθεσε για να μπεί ο χλοοτάπητας στο γήπεδο -δείτε video που θα αναρτηθεί σε λιγο στο www.rpn.gr) θα γράψω μια "καραβανίστικη" ιστορία, για να μην παρεξηγηθεί ούτε ο πρώην αλλά ούτε και ο νύν Δήμαρχος και ο καθένας ας με κρίνει όπως νομίζει.

Όπως στους Δήμους έρχονται χρήματα απο την πολιτεία  για να κάνει κάποια έργα, έτσι και σε κάθε Διοικητή Μονάδας έρχονται  χρήματα απο τον προϊσταμενό του για να κάνει κάποια έργα μέσα στη Μονάδα του.

Ορεξάτος λοιπόν μόλις ανέλαβε κάποιος Διοικητής σε κάποιο νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου, ζήτησε απο τους υφισταμενούς του να του πουν τις ανάγκες που υπήρχαν στη Μονάδα. Και ζήτησε και αυτος με τη σειρά του απο  τον προϊσταμενό του χρήματα για τα πάντα. Ήξερε ότι θα έπαιρνε ελάχιστα, αλλά αυτός τα ζήτησε. 

Απο βαψίματα και συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων , μέχρι ανταλλακτικά οχημάτων - αρμάτων.

Έφτασε κάποια ώρα και του ήρθαν χρήματα  για συντήρηση κτηριακών εγκαταστάσεων (βαψίματα, τσιμέντα κλπ.), έλα όμως που αυτός είχε σε λίγο καιρό άσκηση και τον  πόναγαν τα ανταλλακτικά. Οπότε...

Τα χρήματα πήγαν στ' ανταλλακτικά αλλά ο φάκελλος της δαπάνης που υπέβαλλε έγραφε για κτίρια , τετραγωνικά μέτρα που βάφτηκαν, κυβικά μπετόν που ρίχτηκε κλπ. κλπ. και στο φάκελλο της δαπάνης υπήρχε πρωτόκολλο παραλαβής. 

Τυπικά δεν ήταν εντάξει και ο κάθε κακοπροαίρετος θα μπορούσε να του δημιουργήσει πρόβλημα, το μόνο που θα μπορούσε να πει ήταν ότι "Δεν έκλεψα, τα λεφτά δεν πήγαν σε καμιά τσέπη" και όταν το Φεβρουάριο είχε επιχειρησιακή ετοιμότητα 120 "κομμάτια" οχημάτων - ερπυστριοφόρων - αρμάτων  (το σύνολο που είχε)  έφυγαν και πήγαν στη θέση τους.

Μήπως θα πρέπει λοιπόν να σκεφτούν κάπως έτσι και οι τωρινοί, γιατί ρόδα είναι και γυρίζει και αύριο ίσως χρειαστεί να κάνουν και αυτοί το ίδιο;  

Τι νόημα έχει να σκέφτονται σήμερα, το τι θα άκουγαν απο τον πρώην Δήμαρχο αν έκαναν αυτοί το ίδιο;

Αλλά ξέχασα, όλοι λένε ότι εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο στρατός, οπότε μάλλον άδικα σας τα έγραψα.

Κ. Μ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και εκει που σταματάει ο στρατός αρχίζει ... η ιατρική, επικουρούμενη από τον δικολάβο!