Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Προς Δήμο Ρ-Π

Eπειδή δεν μας αρέσει αυτή εικόνα που είδαμε σήμερα στο διαδίκτυο και επειδή δεν θέλουμε μόνο να είμαστε κριτές ή ελεγκτές εκ του ασφαλούς όπως λένε κάποιοι....
 
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς ψιλά γράμματα και έξω απο το πνεύμα της εποχής όσο αφορά βολέματα - συμβάσεις δίμηνες - τετράμηνες  κλπ. ρουσφέτια,  αναλαμβάνουμε την υποχρέωση μέσα σε τρείς ημέρες να ενημερώσουμε και να διορθώσουμε την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ρ-Π με στοιχεία που θα μας δώσει η Δημοτική Αρχή. 

Εφόσον τα στοιχεία μας δοθούν σε ηλεκτρονική μορφή θα περατώσουμε την εργασία μέσα σε 24 ώρες. 

rafinapikermistage.blogspot.com

 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΜ...εισαι φοβερος τυπος τελικα...ρε μαγκα το φιλαρακι σου ο Σπανοπουλος δεν ειναι υπευθυνος για την ιστοσελιδα? Αντε αγορακι μου γραψε και κανα ονομα μην φοβασαι...

Unknown είπε...

Πολλούς θεωρώ ότι εξακολουθούν να παραμένουν φίλοι μου, παρά το ότι πολλές φορές τους "στεναχωρώ" με αναρτήσεις που αγγίζουν τα όρια της προσωπικής εμπάθειας που έχουν κάποιοι εναντον τους.
Ο Σπανόπουλος έχει μια εβδομάδα που ανέλαβε και σε λίγο θα του ζητάμε να απολογηθεί για όλα τα στραβά του Δήμου...
Όσο για τα υπόλοιπα που γράφονται... ο Χριστόφορος Κολόμβος πάτησε στην Αμερική το 1492, αλλά άλλος την ανακάλυψε.

Αραφηνιώτης είπε...

Φίλτατε ΚΜ,

Είναι προφανές ότι ο κ. Σπανόπουλος δεν ευθύνεται για όλα τα δεινά και όλα τα λάθη της Δημοτικής Αρχής - άλλωστε μόλις πριν 10 ημέρες ανέλαβε το πόστο του Αντιδημάρχου.

Αλλά είναι εξ' ίσου προφανές ότι του ανήκει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, όσον αφορά την κατάντια της ιστοσελίδας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, καθώς ο κ. Σπανόπουλος είναι υπεύθυνος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου από τις αρχές του 2011. Ή τουλάχιστον αυτό δήλωνε ο ίδιος στις 17 Ιανουαρίου 2011:
http://rafinastage.blogspot.gr/2011/01/blog-post_4594.html

Φιλικά,
Αραφηνιώτης

Ανώνυμος είπε...

Ο σπανοπουλος ειναι υπευθυνος για την ιστοσελιδα απο την πρωτη ημερα εκλογης του νεου δημαρχου...

Ανώνυμος είπε...

Προς Rafina stage

Είναι σίγουρο ότι δεν σπονσονάρετε κανένα Σπανόπουλο ή άλλο -όπουλο, αλλά σχετικά με τον νεο αντιδήμαρχο μην τον παρουσιάζεται ως λευκή περιστερά.
Τα "καθήκοντα" του σχετικά με την ιστοσελίδα έρχονται από το παρελθόν και έχουν χρόνο ζωής άνω του έτους.
Απέτυχε με την ιστοσελίδα ή συνειδητά την άφησε και έπεσε "κατ'εντολήν" και τίθεται σαφέστατα θέμα νομιμότητας αποφάσεων, με δόλιο σκοπό να μην βγαίνουν στη "φόρα" όλα αυτά τα καθόλου κολακευτικά τεκτενόμενα περί δημαρχεύοντος χρόνου Χριστόπουλου.
Κορόιδα δεν είμαστε, ἐστω και αν κάνουμε τα χαμένα "παπιά" ξέρουμε κατά που πέφτει η λίμνη

Unknown είπε...

Συμφωνώ και ελπίζω να αποκατασταθεί σύντομα η σελίδα του Δήμου...

Ανώνυμος είπε...

Η σελίδα έχει αποκατασταθεί.
http://www.anat-attiki.gr/default.aspx?id=201&nt=19&lang=1
δεν σας βλέπω όμως να ανησυχείτε για πχ της οικονομικές καταστάσεις που δεν δημοσιεύτηκαν ακόμη.
Πικερμιεύς