Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Υπάρχει θέμα


Μίλαγα σήμερα το πρωί για ένα θέμα με το Δημήτρη Μακρή και πως το έφερε η κουβέντα πήγαμε στο ιδιοκτησιακό και στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ και έμαθα κάτι που νομίζω ότι είναι σημαντικό και με την άδειά του σας το μεταφέρω.
Οι ιδιοκτησίες του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας δεν έχουν δηλωθεί στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ όπως και πολλές άλλες. 
Και δεν είναι μόνο το τυπικό πρόβλημα ότι θα πρέπει ο Δήμος απο εδώ και πέρα να ξοδέψει χρήματα για να τις δηλώσει, σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στη Διασταύρωση που καταπατητής βρίσκεται στα Δικαστήρια για κάτι στρέμματα κατά εκκλησία μεριά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για το 1ο θέμα κ. Μαιόπουλε, διαπιστώσατε με την ομολογία του κ. Μακρή, ότι ο Δήμος Ρ-Π παρέλειψε να είναι συνεπής σε υποχρεώσεις του που προκύπτουν από την νομοθεσία. Συνεπώς παρανόμησε.
Παρανόμησε την ώρα που στην αρμόδια υπηρεσία έχει έναν διευθυντή, δύο μηχανικούς και δεν ξέρω πόσους άλλους απασχολεί.
Γιατί δεν ρωτήσατε τον κ. Μακρή που οφείλεται αυτή η ολιγωρία; Παρακαλώ στην επόμενη συνάντηση σας να του το θέσετε.
Επίσης παραμένουν τα ερωτήματα:
Έχουν τόση πολύ δουλειά σε αυτή την υπηρεσία;
Μήπως δεν αποδίδουν οι αρμόδιοι; Γιατί δεν ζήτησαν την συνδρομή εξωτερικών συνεργατών;
Πόσο μας κοστίζει αυτή η υπηρεσία; Μήπως τους καταβλήθηκαν και υπερωρίες;
Η όλη υπόθεση είναι ένα ακόμη φιάσκο του κ. Δημάρχου και του κ. Βλαχάκη. Φαίνεται και οι δύο είναι ακατάλληλοι για της θέσεις τους.
Οποιαδήποτε ζημιά, πρόστιμο ή επιπλέον κόστος προκύψει να βαρύνει απευθείας τα μέλη της παράταξης του κ. Δημάρχου και όχι τον προυπολογισμό του Δήμου.
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να ανακαλυφθούν οι υπεύθυνοι για την παρανομία αυτή. Εφόσον είναι οι μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου, είναι συνυπεύθυνοι και οι αιρετοί (Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι (πολεοδομίας και οικονομικού). Εδώ διέταξε ΕΔΕ ο κ. Δήμαρχος για... την ύδρευση. Για αυτό το σκάνδαλο της μη δήλωσης της περιουσίας του Δήμου Ρ-Π δεν θα διατάξει ΕΔΕ; Εδώ το σκάνδαλο είναι μεγαλύτερο.
Αν δεν μπορούν να προστατέψουν την ακίνητη περιουσία του Δήμου, αν δεν γνωρίζουν ποια ακριβώς είναι τότε ας πάρουν το δρόμο του κ. Μαγκαφώση.
Πικερμιεύς