Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

4 υποτροφίες για θερινή προετοιμασία στο ΟΡΟΣΗΜΟ

Το rpn.gr σε συνεργασία με το Ορόσημο Ραφήνας προσφέρει τέσσερεις υποτροφίες σε μαθητές που θα πάνε στη Β΄ ή στη Γ΄ Λυκείου.
Η υποτροφία περιλαμβάνει την παρακολούθηση τμήματος θερινής προετοιμασίας Θεωρητικής, Θετικής ή Τεχνολογικής κατεύθυνσης στο 50% του κανονικού κόστους.
Για να συμμετάσχετε θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 28 Ιουνίου 20.00 να στείλετε ένα mail στο ororaf@hotmail.com με την ένδειξη ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ, όπου θα αναφέρετε Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, τάξη στην οποία θα πάτε και κατεύθυνση.
Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν στο rpn.gr και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε εσάς και στο ΟΡΟΣΗΜΟ. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και κινήσεις όπως αυτή βοηθά τα παιδιά αλλά ανακουφίζει και της δοκιμαζόμενες οικογένειες τους.
Πικερμιεύς