Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Sorry Gays! Μην περιμένετε τίποτα δια της ευθείας, μόνο αν έχετε μπάρμπα στη Κορώνη!

Διάβαζα που λέτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ για το κοινωφελές έργο του Οργανισμού που ήταν κοντά  στα 110 εκατ. ευρώ.
Και τι πιο νόμιμο, τίμιο και ηθικό να συγκεντρώσω κάποια ξεκάθαρα στοιχεία για να υποβάλλω ένα νόμιμο, τίμιο και ηθικό αίτημα για κάποια χρηματοδότηση.

Αμ'δε!

"Μπορεί να μας πει ο κ. Σπανουδάκης (Πρόεδρος Ο.Π.Α.Π)  ποιοί ήταν αυτοί οι κοινωφελείς σκοποί; Δηλαδή ήταν κοινωφελές έργο για το οποίο ο Ο.Π.Α.Π έδρασε αυτόνομα ή υπήρχαν χρηματοδοτήσεις σε μουσεία, εκκλησίες, πολιτιστικά κέντρα, ποδοσφαιρικές ομάδες, αθλητικά σωματεία και πολλά άλλα... κοινωφελή ιδρύματα κατόπιν υπόδειξης υπουργών, βουλευτών, κομματαρχών ή επιχειρηματιών..."

Αυτά το ερώτημα απεύθυνε δημοσίως κάποιος στον κύριο Σπανουδάκη.
Το διάβασα και ...απογοητεύτηκα.

Sorry gays!

Κ.Μ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρομοίως δρουν και όλοι οι κρατικοδίαιτοι που διορίζονται επικεφαλής φορέων δηλαδή, εξυπηρετώντας συμφέροντα.
Εάν παρουσιαστεί κάποια κυβέρνηση τίμια, θα πρέπει να απαλλάξει πλήρως της φορολογίας της δωρεές προς ιδρύματα κλπ. που προσφέρουν κοινωνικό έργο και κάνουν αυτά που ίσως θα έπρεπε να κάνει το κράτος. Λόγω της ανάλγητης πολιτικής των δύο κομμάτων, σήμερα εάν ένας επιχειρηματίας θέλει να δώσει 50 κιλα τσιμέντο, χαλίκι κλπ. σε ένα ίδρυμα προκειμένου να επιδιορθώσουν έναν τοίχο, όχι μόνο φορολογείται ωσάν αυτό να ήταν πώληση αλλά καταβάλει και τον... ΦΠΑ που αναλογεί στη δωρεά. Συνεπώς η συντήρηση των πάσης ιδρυμάτων που προσφέρουν στην κοινωνία δυσκολεύει κατά πολύ λόγω κυβερνητικών αναλγησιών.
Φωτεινό παράδειγμα αναλγησίας είναι η πρόσφατη περίπτωση του κ. Πολύδωρα που ενώ ήταν πρόεδρος βουλής για... 24 ώρες επωφελήθηκε των τρομερά ευνοικών διατάξεων για τους βουλευτές και προσέλαβε στην βουλή την κόρη του!
Περιμένω από τον κ. πρωθυπουργό και τους άλλους δύο συμμετόχους στην κυβέρνηση να ζητήσουν την παραίτηση της. Φυσικά εφόσον έχουν τσίπα.
Πικερμιεύς