Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Αμαλία Τόκα " σχετικά με τις ανακρίβειες που διατυπώθυκαν σχετικά με το ιστορικό επιλογής και ανέεγερσης των σχολικών συγκροτημάτων"


Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η θεμελίωση των νέων σχολικών συγκροτημάτων στο Πικέρμι σε οικόπεδο επί της οδού Κοντοράβδη, όπου πρόκειται τους επόμενους μήνες να στεγαστούν το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο της περιοχής.
Mε αφορμή το γεγονός αυτό αλλά και τις ανακρίβειες που διατυπώθηκαν από τοπικούς παράγοντες σχετικά με το ιστορικό επιλογής και ανέγερσης των σχολικών συγκροτημάτων στον εν λόγω χώρο, παραθέτουμε τα γεγονότα που οδήγησαν στην σημερινή εξέλιξη και έχουν ως αφετηρία τους το έτος 1997...

Περισσότερα σε λίγο στο http://www.rpn.gr

Τι είπε σήμερα ο Δήμαρχος Ρ-Π Γιώργος Χριστόπουλος και  η παράθεση των γεγονότων σύμφωνα με την Δημ. Σύμβουλο Αμαλία Τόκα.
             

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο Πικέρμι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών γνωρίζει την ιστορία από πολλά χρόνια πριν, επί προεδρίας του κ. Ευαγγ. Ξηντάρα. Φαντάζομαι η είδηση θα επιβεβαιωθεί με τα στοιχεία της κας Τόκα.
Είναι σωστό και ηθικό η νυν δημοτική αρχή να αναγνωρίσει της προσπάθειες των προηγουμένων διοικήσεων και ειδικά του κ. Ευαγγ. Ξηντάρα.
Ο κ. Ευάγγ. Ξηντάρας είχε πρωτοστατήσει και στην σύνδεση της Διώνης με τον αγωγό της ΕΥΔΑΠ, κάτι για το οποίο τον ευγνωμονούν πολλοί.
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Την κα Τόκα για ποιο πράγμα πρέπει να την ευγνωμονούμε;
Που άδειασε την Ζάχου ή που πήγε με τον Κεχαγιόγλου;

Ανώνυμος είπε...

Το άδειασμα όπως το αποκαλείς προήλθε μετά από πολιτικές διαφωνίες.
Η παράταξη του κ. Κεχαγιόγλου ήταν φυσικό να την απορροφήσει.
Δεν χρειάζεται να την ευγνωμονούμε για τα παραπάνω, αλλά έχει δικαίωμα να κάνει της επιλογές της.
Πικερμιεύς