Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ο καλλωπισμός στο περιβάλλοντα χώρο του ναϊδριου του Αγ. Φανουρίου.


Το εντυπωσιακό είναι ότι το συνεργείο του εργολάβου δούλευε στις 06:30 το πρωί.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κ.Μ.
με το διακριτικό σας φακό δεν έχετε καταλάβει ότι σε αυτή τη χώρα μόνο η ιδιωτική πρωτοβουλία κάτι κάνει. Αν συνδυαστεί και με σωστό κρατικό έλεγχο τότε έχουμε θαύματα……. Ο εργολάβος, ο σωστός όμως και όχι απαραίτητα ο φθηνότερος………. με τη σωστή διαχείριση και καθοδήγηση σου κρατάει τα λιμάνια πεντακάθαρα, , τα χόρτα καθαρίζονται όταν και όπου πρέπει και στο σωστό χρόνο και άλλα πολλά. Εάν τον σέβεσαι θα σε σεβαστεί και αυτός.
Ρε παλικάρια το ΚΡΗΤΙΚΟΠΑΛΙΚΑΡΟ επέστρεψε ;
Σε ότι αφορά την Αντιδήμαρχο αυτά που λες είναι μόνο το ένα τρίτο των όσων την πίεζαν……
Σε ότι αφορά το Κάρλο, ούτε κουρασμένος είναι ούτε κάτι άλλο, απλά αρχίζει και αυτός να απογοητεύεται για πολλά και ας τρέχει το παλικάρι.
Σε ότι αφορά το Μπατάλη, άφησε τον να κάνει τις διακοπές του, τράβηξε αρκετά φέτος, εδώ ο άλλος Ο ΠΕΤΡΑΝ, έφυγε ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ.
Σε ότι αφορά το ΔΟΠΑΠ και το τι του δώσαμε, έτσι έπρεπε και αρκετά αργήσαμε. Το αν έχει λεφτά να τα συντηρήσει και να τα φτιάξει είναι άλλο θέμα, σίγουρα δεν έχει και σίγουρα τον πετάξαμε στα βαθειά χωρίς σωσίβιο…. αλλά έχει για Διευθυντή Βαλκανιονίκη Κολύμβησης από ότι ξέρω……..
Άσχετο, ο ΠΕΤΡΑΝ αδέρφια γύρισε;
Σε ότι αφορά τον Δήμαρχο, νομίζω πως τρέχει μόνος του και λυπάμαι για αυτό.
Σε ότι αφορά τις σημαίες, αν και μου είναι πολύ στενάχωρο αυτό, προτείνω όλοι οι Δήμοι να τις κρεμάσουν μεσίστιες, μετά τα τελευταία νέα από τη κυβέρνηση. Οι ΟΤΑ ακόμα και αυτοί που δεν ήταν «κόκκινοι» είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσουν!
Επίσης, φίλτατε Κ.Μ., για ψάξε να δεις γιατί κόλλησε το γήπεδο της Διασταύρωσης.
Με τους Παιδικούς Σταθμούς ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. που ανήκουν, τι κάνει; Περιμένει εντολές;
Το καλοκαίρι τελειώνει και για να λέμε και τίποτα καλό, αν και θεωρώ πως τίποτα από τα παραπάνω δεν τα γράφω για κακό, αντιθέτως μάλιστα! Τα καλά λοιπόν είναι πως κουτσά στραβά είχαμε όμορφες μουσικές βραδιές , χορούς και πανηγύρια, είχαμε λαμπερό θέατρο, είχαμε ανανεωμένο Πάρκο Καραμανλή, είχαμε καλοκαιρινό αθλητικό camp, είχαμε ιατρικές ενημερώσεις, είχαμε και ΚΟΥΚΛΕΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΟΛΕ ΟΛΕ, αμέ.
Και κάτι τελευταίο, η επιστροφή από τις διακοπές για κάποιον είναι σαν τον γυρισμό για την Ιθάκη……….
Αχ βρε μανούλα αχ.
EXETLEOS - ALONE PLEASE

Ανώνυμος είπε...

επιτελους σοβαρεψου ΚΜ...τι ειναι αυτα που αναρτας...θες να μας πει οτι ο φιλος σου ο κυρ δημαρχος κανει εργα? ...ημαρτον ουτε ο μπαταλης να ησουνα...αμαν ...

ΖΟΡΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Να βοηθήσει το πρωτοπαλήκαρό του από τα αγιασμέν αχώματα.
Τι νομίζατε μόνο αυτός θα τον βοηθούσε;