Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

8 Αυγ 2012 Φωτιά στο Πικέρμι


Περισσότερα http://www.rpn.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΦΩΤΙΑ? ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ? ΓΑΡΓΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

@2:26 Για πες έχει ενδιαφέρον.
Πέστο ανώνυμα και αν είναι ψέμα το διαψεύδει αυτός με τα σκουπίδια.
Είναι η 4η φωτιά μέσα σε περίπου ένα μήνα στο Πικέρμι. Όλες οι φωτιές έγιναν σε ιδιόκτητη γη που δεν είχε καθαρισθεί από χόρτα.
Ειδικά για της 3 φωτιές της Διώνης ο Δήμος Ρ-Π και η πυροσβεστική δεν τόλμησαν να πειράξουν κανέναν, τους λόγους τους γνωρίζουν οι ίδιοι.
Κατά τα άλλα παρακαλώ και εγώ για ένα ρεπορταζ με φωτογραφίες για το από που άρχισε η φωτιά.
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

εθελοντικο κλιμακιο Πυροσβεσης Δημου Ραφηνας Πικερμιου !!! χωρις να παιρνει ολους η μπαλλα γιατι καποιοι ειναι οντως εθελοντες ολα καλα και μπραβο σας ειναι πολυ μεγαλο το εργο που προσφερετε στο Δημο και οχι μονο αλλα μην τρελλαθουμε κιολας ορισμενοι πατε οχι για να σβησετε τη φωτια αλλα για να σας τραβηξουν φωτογραφια οτι εισασταν εκει !! μηπως εισαστε εθελοντες καμεροπληκτοι ?? αλλα μαλον σας εχει κολησει ο Δημαρχος σας που ωπου γαμος και χαρα ειναι πρωτος !!! εγω βλεπω δυο παιδια εθελοντες να σβηνουν και ολοι οι αλλοι φωτογραφιζοντε !! και στο κατω κατω ποσοι ειαι οι εθελοντες τους ξερουμε !! οι αλλοι ????