Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πνίγηκαν σε μια κουταλιά νερό.

Πως τα καταφέρνουν "κάποιοι" απο τη δημοτική αρχή και πνίγονται σε μια κουταλιά νερό, μόνο αυτοί το ξέρουν.
Δεν θα γράψω ούτε λέξη.
Video , μιλούν οι πρωταγωνιστές και η κρίση δική σας.

Θυμόσαστε το παλιό τραγούδι...
video killed the radio star

όπου radio star βάλτε τη λέξη  expectations, dreams etc. etc.

Mε αφορμή τη συναυλία του Μίμη Πλέσσα, που πάει να γυρίσει ως μπούμερανγκ, επειδή κάποιοι το απλό το κάνουν πολύπλοκο,  ακούστηκαν πολλά.

Πάντως για τη συναυλία με τον Πλέσσα θα γράψω κάτι που το είδα σε άλλον Δήμο και πήγαν όλα μια χαρά.

Τι έκαναν λοιπόν στον άλλο Δήμο: 
Διαφημιστικό για τη συναυλία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη
Στο διαφημιστικό έγραφε πρόγραμμα και τα λοιπά γνωστά (τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ)

Πριν αρχίσει η συναυλία που ήταν sold out, σε ένα κατάμεστο παλιό κάστρο, πήρε το λόγο ο Δήμαρχος είπε δυό λόγια, τίμησε τον Μίμη Πλέσσα και του προσέφερε και μια τιμητική πλακέτα.

Έδω κάποιοι αυλοκόλακες προκειμένου να δώσουν έμφαση στη πρόθεση του Δήμου να τιμήσει τον μουσικοσυνθέτη ... πνίγηκαν σε μια κουταλιά νερό και εξέθεσαν και τον Δήμαρχο.

Θα μπορούσαν να διοργανώσουν τη συναυλία,  και με αφορμή τη συναυλία κάπου στην αφίσα να έγραφαν ότι θα τιμηθεί απο  τον Δήμο Ρ-Π και ο Μίμης Πλέσσας με την μεγάλη προσφορά στο ελληνικό τραγούδι. Τόσο απλά.

Πάντως η συναυλία είναι καταπληκτική και εγώ θα πάω να την απολαύσω γιατί δεν είμαι μικρόψυχος και δεν στέκομαι σε λεπτομέρειες που δεν έχουν καμιά σημασία. 

Κ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: