Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ο Ψεκασμός των ρεμάτων στο Δήμο Ρ-Π

Σε ερώτηση του αναγνώστη μας Π.Ν που αφορούσε τον ψεκασμό των ρεμάτων, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Κάρλος, μας ενημέρωσε ότι όλα τα ρέματα - συμπεριλαμβανομένου και του Βαλανάρη - έχουν ψεκαστεί. 
Όπως επίσης μας ενημέρωσε ότι σε σχετική σύμβαση με ιδιώτη που υλοποιείται, τα ρέματα θα ψεκάζονται περιοδικά μέχρι τον Νοέμβρη ενώ κάθε εβδομάδα ψεκάζονται τα λιμνάζοντα ύδατα και κάθε 20 ημέρες τα φρεάτια.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έπρεπε να βγει δελτίο ενημέρωσης για να προστατευτούν τα μελίσσια και οι μελισσοπαραγωγοι που πέρσι από την ασυνείδητη έλλειψη ενημέρωσης για τους ψεκασμούς υπέστησαν ολική σχεδόν καταστροφή στα μελίσσια;
Μήπως κ.Χριστόπουλε και λοιποί δημοτικοί άρχοντες θα τους αποζημιώσετε ή ενδιαφέρεστε μόνο για την δική σας αποζημίωση;
Απάντηση μπορώ να έχω;

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς οι ψεκασμοί είναι αναγκαίο να γίνονται και γίνονται κάθε χρόνο εφόσον το επιτρέπει ο... προυπολογισμός.
Όσο για τα μελίσσια, παρατηρείται κάποιοι να τα παρατάνε δίπλα ή μέσα σε οικισμούς και σε χώρους που δεν τους ανήκουν ή είναι κοινόχρηστοι. Χρειάζεται να ενημερώσετε αυτούς τους μελισσοκόμους να τα πάρουν από το Πικέρμι. Όσα μελίσσια ήταν εντός κατοικημένων περιοχών πιστεύω δεν δικαιούνται αποζημίωσης.
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Πικερμιέα είσαι εκπρόσωπος τύπου του μέγα βεζύρη;
Αν εκφράζεις άποψη καλοδεχούμενη. Αν απαντάς στο ερώτημα και μάλιστα χωρ΄ςι να ξέρεις τη νομοθεσία περί μελισσίων θα είσαι παντογνώστης, όπως και ο ΑΡΧΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Άποψη μου είναι διότι οι μέλισσες έρχονται και λερώνουν της ταράυσες μας στις κατοικημένες περιοχές.
Δεν γνωρίζω την ειδική νομοθεσία αλλά δεν μπορεί να επιτρέπει σε κοινόχρηστους χώρους ή σε ιδιόκτητα οικόπεδα την τοποθέτηση κυψελών χωρίς άδεια από τον Δήμο, τον ιδιοκτήτη κλπ. Μιλάω πάντα για περιοχές εντός πόλης, χωριών, οικισμών κλπ. όχι για δάση.
Αν θέλεις γράψε μου το ΦΕΚ να την βρω.
Πικερμιεύς