Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Μάνος Τσαλιαγκός "Σας ευχαριστώ"

"Ελπίζοντας ότι στο μέλλον δεν θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσουμε παρόμοια συμβάντα, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες πρός όλους τους συμπολίτες μου, οι οποίοι βοήθησαν με το δικό του τρόπο ο καθένας προκειμένου να τεθεί υπο έλεγχο και να κατασβεσθεί με τις μικρότερες δυνατές απώλειες, πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κοντά σε κατοικημένη περιοχή στο Πικέρμι"

Μάνος Τσαλιαγκός
Επικ. Προσωπικού Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ρ-Π

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Ελπίζοντας ότι στο μέλλον δεν θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσουμε παρόμοια συμβάντα"
Πως ελπίζεις αγαπητέ; Δικαίωμα να ελπίζουν έχουν όσοι εργάζονται και ο Δήμος Ρ-Π ούτε έστειλε ειδοποιητήρια στους ιδιοκτήτες να καθαρίσουν τα οικόπεδα τους, ούτε τους έστειλε κάποιο πρόστιμο για να συνετισθούν.
Εσύ βέβαια δεν είσαι υπεύθυνος για αυτό, αλλά πρώτα κυττάξτε να διορθώσετε τα του οίκου σας (του Δήμου Ρ-Π) και μετά όλα τα άλλα.
Όλες οι φωτιές στο Πικέρμι έγιναν σε ιδιόκτητα οικόπεδα που δεν είχανκαθαρισθεί, εσείς τι προτίθεσθαι να κάνετε;
Εξυπακούεται ότι ευχαριστούμε τους εθελοντές και όσους βοήθησαν, αλλά οι υπεύθυνοι του Δήμου και της πυροσβεστικής αν δεν κινήσουν τους ιδιοκτήτες όλο τέτοια θα έχουμε.
Πικερμιεύς