Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Και δεύτερη καταπάτηση , πάλι σε έκταση του Α.Ο.Ο.Α απο την πρώην Κοινότητα Πικερμίου.


Μετά την καταπάτηση έκτασης που ανήκει στον Αυτόνομο Οικοδομικό Οργανισμό Αξιωματικών και νέα καταπάτηση απο την πρώην Κοινότητα Πικερμίου ήρθε σήμερα στο φώς.

Περισσότερα εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Α.Ο.Ο.Α. διατηρεί δύο τεράστιες εκτάσεις στο Πικέρμι, την γνωστή Ζ.Α.Α. (ζώνη αστικού αναδασμού) που της προορίζει για μελλοντικά οικόπεδα. Αποφεύγει όμως να της καθαρίζει από τα ξερά χόρτα κλπ. με αποτέλεσμα να υπάρχει μία βόμβα έτοιμη να ανάψει στο βόρεια πλευρά του Πικερμίου. Επειδή βέβαια πρόκειται για φορέα αξιωματικών ο λαλίστατος συντάκτης της επιστολής δεν αναφέρθηκε καθόλου σ'αυτό το ζήτημα. Αν θέλετε με μία επίσκεψη στην περιοχή το διαπιστώνετε και το φωτογραφίζετε.
Εφόσον κάνετε την επιτόπου επίσκεψη να δούμε μετά τι στάση θα κρατήσει ο Δήμος Ρ-Π και η πυροσβεστική. Συνήθως παρόμοια θέματα θάβονται για ευνόητους λόγους.
Επιπλέον ο Α.Ο.Ο.Α. στην παραπάνω περιοχή ενοικιάζει χώρο ή συντηρεί διαφόρους αλλοδαπούς ενδεχομένους του προσφέρουν εργασία) που εκτρέφουν κοπάδια κατσικιών και δημιουργούν πρόβλημα στη γύρω βλάστηση.
Και για να τελειώνουμε, μην κατηγορείτε για οτιδήποτε την πρώην κοινότητα Πικερμίου. Εδώ και ΔΥΟ χρόνια περίπου έχει περιέλθει στον Δήμο Ρ-Π και όσα τυχόν στραβά αναφέρετε είναι εν γνώσει του Δήμου Ρ-Π συνεπώς αφού διατηρούνται έχουν την έγκριση του. Τα παράπονα σας λοιπόν στον κ. Δήμαρχο.
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Βρε τον Αδαμόπουλο!
Ετσι θα μας σώσει;
Ασε καλύτερα προτιμώ τον πνιγμό παό την ατίμωση

Ανώνυμος είπε...

βλέπω μεροληπτείτε και δεν περνάτε μηνύματα αληθινά αλλά εις βάρος του ΑΟΟΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ποια καταπάτηση; Αυτά βρίσκονται στο μυαλό του κ. Τσαγκαράκη μόνο.
Ο Α.Ο.Ο.Α. ας φιλοξενήσει μία δεξαμενή δεν χάθηκε ο κόσμος.
Τζιζζζ