Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Μια νέα φανταστική ιστορία!

Η ιστορία στην οποία θα επανέλθω με λεπτομέρειες μελλοντικά έχει όπως παρακάτω:

Ξεκίνησε σε ένα γάμο, όπου στο τραπέζι που ακολούθησε, κάποια στιγμή ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ δύο επιστημόνων που τους χωρίζει ένα -Αντι- στα πολιτικά τους καθηκοντά. 
Και έτσι ενω παλιά είχαμε τους long-play δίσκους.
Τώρα έχουμε τις long-play διακοπές, οι οποίες ναι μεν είναι καλές για τους κοινούς θνητούς, όχι όμως και για  Αντι....... ηπειρωτικό-παραλιακού Δήμου.
Ο περίγυρος διαδίδει ότι τα ψωμιά του Αντι........ είναι λίγα και για τη θέση του, προορίζεται ενας ιππότης......

Ο καιρός θα δείξει.

Το θέμα όμως θέλει προσοχή γιατί όπως έγραψε και η ιστορία ...

O Αρθούρος, ο μυθικός βασιλιάς της Ουαλίας είναι ένα πρόσωπο αμφίβολης ιστορικής αυθεντικότητας, του 6ου αιώνα  μ.Χ., πάνω στο οποίο συγκεντρώνονται τα αρχετυπικά ιδανικά της βρετανικής μοναρχίας, που συμβολίζεται από την ένωση του λευκού και του κόκκινου τριαντάφυλλου.Κατά τη παράδοση ήταν γιος της Ιγκραιν και του Ούθερ Πεντραγκον, αρχηγού των Βρετανών.  

Ενώ ο Καρλομάγνος ή Κάρολος ο Μέγας ήταν βασιλιάς των Φράγκων από το 771 έως το 814 , βασιλιάς των Λομβαρδών από το 774 και ιδρυτής της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας 

Για να επανέλθουμε όμως στην ελληνική πραγματικότητα, ο Δήμαρχος έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαχαίρι και πεπόνι έχει, το ερώτημα είναι: δύναται να μοιράσει δύο γαιδάρων άχυρα;
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και τόσο φανταστική ιστορία.
Ο αποθανών δεδικαίωται.
Ηταν τόσο καλό το κοπέλι.
Στρογγυλό-στρογγυλο.
Ζουμπουρλούδικο