Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Σχόλιο για την πιθανολογούμενη αντικατάσταση Βουδούρη στον ΕΟΠΥΥ.

Τόσο καιρό ο κ. Βουδούρης που φορτωνόταν όλες τις "αμαρτίες" του συστήματος ήταν καλός και άξιος , αλλά τώρα απ' ότι φαίνεται δεν τους κάνει. 
Πάντως σημαντικό μερίδιο ευθύνης απο τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της υγείας ανήκει και στο συμπολίτη μας, διότι δεν βγαίνει να μιλήσει στα ίσα και να τα πει στο λαό (π.χ. τα χρήματα που δίνουν οι ασφαλισμένοι και που πρέπει να καταλήξουν στον ΕΟΠΥΥ, καταλήγουν στον ΕΟΠΥΥ;)
...και απ' ότι φαίνεται ενω αυτός τόσο καιρό απέφευγε να φορτώσει το πολιτικό κόστος στους υπευθύνους, αυτοί τώρα θα τα φορτώσουν όλα σε αυτόν.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την περιπτωση να ηταν αυτο ο ενας.. ο μοναδικος.. Ελληνας που θα υπεβαλλε μονος του την παραιτηση του μετα απο τοσους και τοσους μηνες αναξιοπιστιας, αφου πολλα υποσχεθηκε και ελαχιστα τηρησε, ΔΕΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΑΜΕ???

Ανώνυμος είπε...

Αν υπέβαλλε ή αν υποβαλει παραίτηση είναι γιατί του το ζήτησαν και όχι από δική του ευθιξία.

Nα θυμηθούμε όμως ότι ο καθ' ολα άξιος κύριος Βουδούρης, επι μια σχεδόν εικοσαετία, απο το 1994 έχει ΔΙΟΡΙΣΤΕ σε αρκετές "βαρύγδουπες" θέσεις.

Ε! κάτι σημαίνει αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται οτι δεν το κανει απο δικη του ευθιξια.. Αν ηταν , θα το ειχε κανει μηνες... τωρα!!! Αυτο εννοουσα και στο πρωτο μου σχολιο!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός έχασε την ευθιξία για να την βρει κάποιος που όπως γράψατε επί περίπου 20 χρόνια στρογγυλοκάθετε σε ανώτατες δημόσιες θέσεις. Οι οποίες σύμφωνα και με την οικονομική κατάσταση της χώρας πήγαν από το κακό στο χειρότερο.
Έτσι και στον ΕΟΠΥΥ κάθησε κάθησε και όταν βούλιαξε και αυτός θα πάει κάπου αλλού.
Πικερμιεύς