Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Απόστρατοι, "κομματόσκυλα" που δεν έριξαν πενιά κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους υπηρεσίας και ήταν οργανωμένοι στις κλαδικές , ξανά στο προσκύνιο.

Οι ομάδες αποστράτων που κυκλοφορούν στα κομματικά επιτελεία προσπαθούν διαχρονικά να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των ΕΔ όποτε η παράταξη τους βρίσκεται στην εξουσία.

Περισσότερα εδώ 

ΚΜ είπε...
Έχω ιδία αντίληψη για μια ελλεεινή μειονότητα ενστόλων. Κρίμα γιατί η στολή του έλληνα αξιωματικού και στρατιώτη είναι ιερή. Και η αγανακτισή μου είναι ακόμη μεγαλύτερη διότι αυτή την εποχή διαβάζω ένα βιβλία για τα γεγονότα του Μαύρου Ιούλη του 1974 στη Κύπρο και βλέπω ξεκάθαρα , διαχρονικά, την καταστροφική επιρροή όλων αυτών των ελλεεινών υποκειμένων που η πατρίδα τους εμπιστεύτηκε να διοικήσουν ελληνόπουλα και αυτοί τα οδήγησαν σαν πρόβατα επι σφαγή. 
Διαβάζω την ενημέρωση (briefing) που έγινε στους αεροπόρους των μεταγωγικών, πριν ξεκινήσουν απο Κρήτη για Κύπρο και αναρωτιέμαι αν την ενημέρωσε την έκανε σμήναρχος ή μαθητής των τελευταίων τάξεων Δημοτικού Σχολείου. 
Διαβάζω για κάποια υποκείμενα που με κάθε τρόπο καθυστερούσαν να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για να αποφύγουν να μεταφερθούν στην Κύπρο.
Διαβάζω για την αναχώρηση των μεταγωγικών που έπρεπε να φύγουν νύχτα για Κύπρο και να γυρίσουν πριν ξημερώσει και ενώ κάποιοι γνώριζαν ότι αν ξεκινούσαν ίσως να μην προλάβαιναν να επιστρέψουν γιατί θα τους χτυπούσαν με το πρώτο φως της ημέρας τα τουρκικά μαχητικά, το τόλμησαν γιατί είχαν καρδιά. Κάποιος που ήταν "χέστης" και δεν ξεκίνησε υπο την κάλυψη των χρονικών περιορισμών της διαταγής κατόπιν έγινε αρχηγός ΓΕΑ.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό τιμώ τον στρατηγό κ. Ζιαζια, επειδή όρθωσε ανάστημα στο πρασινομπλε παρακράτος και τίμησε τον βαθμό του.
Πικερμιεύς