Αναλύσεις! Αποκαλύψεις! Πρόσωπα! Διαβάστε πρώτοι εδώ!...και αποκλειστικές ειδήσεις για Ραφήνα και Πικέρμι http://www.rpn.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή περιεχομένου του παρόντος blog με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφισης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ό όφις με εξαπάτησε!

Νέος φέρελπις και επιστήμονας μόλις ανέλαβε θέση ευθύνης σε παραλιακό Δήμο αποφάσισε ότι πρέπει να μετακινείτε με υπηρεσιακό αυτοκίνητο και μάλιστα μετά το μεσημέρι  όχι μόνο μετακινείτε, αλήθεια υπάρχει υπηρεσιακή ανάγκη ? , αλλά είναι παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του.
 Σχολιάζεται  αρνητικά από παλαιότερους του σε θέσεις ευθύνης του ίδιου δήμου αλλά κανείς δεν μιλά δημόσια, άραγε φοβούνται κάτι?
 Αλήθεια ο Δήμαρχος της περιοχής ξέρει το θέμα ?
 αν όχι πρέπει να το μάθει και να τραβήξει το αυτί αυτού του τοπικού παράγοντα
 αν το ξέρει τί κάνει? μήπως τον καλύπτει λόγω του ότι  άλλος παράγοντας του Δήμου αυτού τον καλύπτει ?
 Πάντως το σούσουρο σιγά - σιγά μεγαλώνει σε τέτοια περίοδο οικονομικής κρίσης.
 
Όφις

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για την παράταξη που διέκοψε την Δημοτική Συγκοινωνία Πικερμίου αλλά φροντίζουν για τον εαυτό τους να έχουν αυτοκίνητα του Δήμου Ρ-Π... Ντροπή τους.
Το τέλος της πολιτικής τους καριέρας έχει κλειδώσει με την ημερομηνία των επόμενων εκλογών.
Πικερμιεύς

Ανώνυμος είπε...

επιστημονας? καλε το ΤΕΙ εχει τελειωσει...αμαν ο μπαταλης δεν του λεει τιποτα?

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί είναι δημο-συντηρούμενη. Τι έκανε παραπάνω; Ο δήμαρχος το θέμα είναι πότε θα μας απαλλάξει από την παρουσία του απ'όλους αυτούς τους απίθανους που μας φόρτωσε